SmartCash RMS 2023

Interfata automata ANAF e-Factura, e-Transport si SAF-T
Etichetare electronica de raft ESL
SmartCash in Cloud

Acasă » SmartCash RMS 2023

Noua versiune SmartCash RMS pune accent pe automatizarea schimbului de date cu ANAF

Provocarea principala a anului pentru toti operatorii economici este digitalizarea relatiei cu autoritatile fiscale.

De aceea, in versiunea 2023 a platformei SmartCash RMS am incercat si speram ca am reusit, sa automatizam complet schimbul de date cu ANAF, folosind in mod inteligent serviciile API puse la dispozitie de autoritati.

Ne dorim astfel sa usuram la maximum corvoada raportarilor fiscale astfel incat clientii nostri sa se concentreze la ceea ce este mai important: propria afacere.

WHAT'S NEW?

SmartCash Shop & SmartCash HQ Multistore
01

Raportare automata in sistemul eFactura si eTransport

Engine-ul de schimb de date cu autoritatile fiscale, denumit SmartCash ANAF Connector, proceseaza acum automat toate documentele relevante emise in sistem si le publica in sistemul eFactura si eTransport. Am adaugat de asemenea un modul de management al transportatorilor, necesar pentru gestionarea numerelor UIT.

Raportarea in sistemul ANAF eFactura si eTransport - SmartCash ANAF Connector
02

SmartCash BookKeeping Connector

Folosind noul modul automat destinat programelor de contabilitate generala uzuale, tranzactiile inregistrate in sistemul SmartCash RMS ajung in programe precum Saga sau OmniData la nivelul de detaliu necesar generarii declaratiilor SAF-T. Noul modul responsabil cu aceasta automatizare se numeste SmartCash BookKeeping Connector, fiind proiectat sa opereze atat din centralele de magazine cat si pentru magazine independente.

03

Suport nativ pentru etichetarea electronica de raft

Odata cu versiunea 2023, utilizatorii pot opta direct din catalogul de produse pentru modul in care articolele urmeaza a fi afisate pe raft: cu etichete imprimate sau cu etichete electronice ESL. Sablonul de afisare poate fi de asemenea selectat de aici. Tehnologia ESL folosita este cea mai performanta pe plan mondial, provenind de la compania Solum pe etichete e-Ink Newton.

NEWTON: Journey Into Retail 4.0 with Newton LITE | SOLUM Electronic Shelf Labels
04

Un nou program de fidelizare pentru promotii de volum targetate

Noul tipar de fidelizare 5 implementat in SmartCash RMS 2023 permite generarea de sisteme de loyalizare a clientilor cu carduri de fidelitate prin acordarea de discount-uri sau promotii la raft disponibile exclusiv pentru ei. Fidelizarea este integrata nativ, asigurand modificarea usoara a promotiilor si propagarea lor imediata pe bonul fiscal.

Promotii de volum exclusive pentru posesorii de card in SmartCash RMS
05

Compatibilitate SAF-T Stocuri

Cu un nou engine de calcul al fiselor de depozit, capabil sa gestioneze mii de miscari pe secunda, cu defalcarea tuturor operatiilor pe cote de TVA, SmartCash RMS 2023 pune la dispozitia contabililor, fise de rulaj stoc compatibile cu raportarea SAF-T la nivelul de detaliu cel mai ridicat.

06

Noul model de licentiere electronica

Modelul de licentiere Magister se bazeaza acum pe licente digitale, validate automat prin internet. Clientii au acces in orice moment la portofoliul propriu de licente SmartCash RMS prin intermediul site-ului my.smartcash.ro. Mentenanta anuala este calculata doar pentru licentele utilizate. Pentru magazinele inchise sau in curs de relocare, puteti dezactiva licentele, pe aceasta durata, mentenanta software fiind suspendata la plata. In acest mod este implementat principiul „platesti numai ceea ce folosesti”.

07

SmartCash in Cloud

Odata cu versiunea 2023, SmartCash RMS este disponibil si in cloud. Aplicatiile disponibile in regim inchiriat din cloud, corespund versiunilor de distributie de top, fiind accesibile printr-un simplu browser web modern. Solutia Magister Cloud, asigura o interfata de operare similara cu cea clasica, locala, facand si aceasta varianta extrem de accesibila clientilor familiarizati cu ecosistemul SmartCash RMS. Interfata de operare HTML5 este una extrem de moderna bazata pe WebSockets, asigurand un raspuns instantaneu interactiunii cu utilizatorii.

08

Aplicatia mobila Android este acum mai prietenoasa si mai usor de folosit

Odata cu noua versiune si SmartCash Mobility pentru Android a beneficiat de o optimizare importanta. Astfel interactiunea cu tastatura virtuala este mult imbunatatita, diferitele moduri de aparitie ale acesteia fiind gestionate automat. A fost de asemenea actualizat suportul de securitate pentru Android versiunea 11.

WHAT'S NEW?

SmartCash POS
01

Integrat cu sistemul Magister Cloud

Odata cu noua versiune, aplicatia SmartCash POS este acum complet compatibila cu infrastructura cloud Magister. Astfel prin tehnologia SmartCash LiveSync, orice sistem POS se poate sincroniza in siguranta cu cloud-ul Magister, asigurand propagarea rapida a modificarilor de masterdata la nivelul sistemelor de vanzare distribuite prin internet. In acelasi timp tranzactiile comerciale rezultate sunt rapid urcate in cloud, de unde vor fi gestionate cu aplicatiile binecunoscute.

02

Activarea portilor de iesire prin scanarea directa a bonului

In cazul versiunii self-checkout, acum este posibila activarea deschiderii portii electromecanice comandate direct de sistemul SmartCash POS prin scanarea bonului fiscal direct la scanerul folosit pentru produse. In acest mod sunt eliminate tentativele de furt prin „plata partiala” atat de raspandite din pacate mai ales in mediile studentesti.

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici