SmartCash POS

Acasă » SmartCash POS

Pentru puncte de vânzare dotate cu ecran touchscreen sau cu tastatura

SmartCash POS este aplicația din suita SmartCash RMS responsabila cu vânzarea produselor cu bon fiscal în regim de casă de marcat informatizată.

SmartCash POS dispune de interfețe de utilizare proiectate pentru toate formatele comerciale existente, de la variante supermarket cu vânzare ultra rapidă, până la restaurante sau cafenele.

În versiunea de distribuție Enterprise exista  și o versiune de interfață destinată punctelor de vânzare în regim self-checkout.

SmartCash POS este cea mai longevivă aplicație din suită, utilizând încă de la lansarea primei versiuni, acum aproape 18 ani, cu mult înainte de apariția telefoanelor inteligente,  o interfață multitouch.

Mulțumită designului revoluționar, interfața de vânzare SmartCash POS a devenit modelul de referință pentru proiectarea de interfețe POS în România, fiind utilizat ca sursă de inspirație de multe alte aplicații cu același rol din domeniu.

Prezentare Video

Vânzarea prin POS cu cititorul de coduri de bare

SmartCash POS - Vanzarea produselor dupa codul de bare

Avantaje

Puncte forte SmartCash POS

01

Adaptabilitatea la orice format comercial prin simpla reconfigurare

Folosind SmartCash POS nu mai aveți bătăi de cap în cazul în care operați formate comerciale mixte. Prin reconfigurare, aceeași aplicație poate fi utilizată, fără costuri suplimentare, atât în magazine cât și în restaurante, pe linii de servire fast-food, sau pe benzi automate în regim cash & carry. O puteți folosi atât pe sisteme POS touch screen cât și pe variante low-cost clasice cu tastatură. Și dacă doriți sa intrați în era self-checkout, nu-i nici o problemă, aplicația este pregătită si pentru interacțiunea directa cu clientul final.

02

Viteză și fiabilitate fără compromisuri

22 de ani de experință în vânzarea prin POS, sub presiunea timpului din retail au dus la obținerea unui produs extrem de fiabil, simplu de utilizat și optimizat pentru viteză ridicată de operare. Pentru o maximă fiabilitate, toate componentele hardware integrate cu SmartCash POS: imprimante fiscale, scanere de coduri, cântare, etc, sunt controlate direct, fără utilizarea de componente software terțe. Astfel ne asigurăm că fiabilitatea produsului în ansamblul lui rămâne constantă și controlabilă, indiferent de numărul de noutăți ce este integrat în produs lună de lună.

03

Interfață optimizată după principiul 1, 2, 3!

Acest principiu de proiectare al interfeței POS, introdus de compania noastra încă de la prima versiune a acestui produs, înseamnă că pentru orice operație, oricât de complexă, se folosesc maxim 3 interacțiuni. Nu veți găsi în SmartCash POS interfețe complicate, greu de înțeles de către utilizatori. Obiectivul nostru este că și un copil să poată folosi SmartCash POS, fără nici o instruire.

04

Poți vinde de oriunde, rămânând conectat în permanență la magazinul tău

Mulțumită tehnologiei de sincronizare dezvoltate de compania noastra, denumite LiveSync, terminalele dotate cu SmartCash POS pot fi utilizate în configurații distribuite, efectuând vânzări ca și când ar fi în incinta magazinului de care aparțin. Puteți astfel vinde în același mod, volant, pe stradă, la expoziții, pe stadioane, în chioșcuri stradale sau în incinta propriului supermarket păstrând controlul strict dal activității e la consola din back-office-ul magazinului dumneavoastră. 

Licențiere

În general aplicația SmartCash POS este preinstalată pe sistemele POS livrate de compania noastră îm regim de licențiere OEM. Acesta este cel mai indicat mod deoarece configurația fiecarui punct de vaânzare are un impact deosebit asupra fiabilității în ansamblu a punctului de vânzare.  În acest caz, licențierea aplicației se face pentru fiecare terminal POS pe care programul este utilizat în parte. 

Sunt disponibile urmatoarele variante comerciale de licențiere, permanentă sau prin închiriere.

Business

Licență permanentă ce poate fi instalată pe orice terminal POS aparținând firmei beneficiarului. Licența poate fi mutată liber, fără costuri adiționale pe orice alt terminal aparținând firmei pe care este înregistrată. Mentenanța anuală software este separată și se calculeaza per locație de instalare.

OEM

Licență permanentă, ce poate fi achiziționată exclusiv preinstalată pe un dispozitiv nou, furnizat de Magister. Licența OEM este valabilă doar pentru dispozitivul pe care a fost preinstalată și poate fi mutată fără costuri suplimentare doar pe un alt dispozitiv furnizat de aceeași firmă. Mentenanța anuală software este separată și se calculeaza per locație de instalare.

Închiriere

Pentru utilizarea licențelor SmartCash Shop în regim de închiriere, plata trebuie efectuată în avans, pentru perioade de 12 luni. Chiria trebuie achitată pentru fiecare terminal POS în parte sau pentru fiecare utilizator RDP in functie de numarul de terminal/utilizatori utilizate. Mentenanța anuală software este inclusă în chirie.

Recomandări Versiuni SmartCash POS

Pentru puncte de vânzare cu casier sau în regim self-checkout

Prezentare Video

SmartCash POS pentru sisteme Self-Checkout

Magister Easy Checkout

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.