SmartCash MOBILITY

Acasă » SmartCash Mobility

Soluția profesională pentru mutarea activității pe teren, în proximitatea mărfii

SmartCash Mobility este componenta software care stă la baza soluției de colectare mobilă de date din suita SmartCash RMS.

Este compusă din două componente software: SmartCash Mobility Server, integrat în toate distribuțiile SmartCash Shop care operează cu stoc, și SmartCash Mobility pentru Android, aplicația ce rulează pe terminalele mobile din teren.

SmartCash Mobility depășește alte soluții destinate colectării mobile de date, deoarece reprezintă practic prelungirea tuturor funcționalităților disponibile în programul SmartCash Shop pe teren.

Cu SmartCash Mobility se pot face inventare, recepții sau retururi, se pot procesa comenzi de livrare și se pot eticheta produsele de pe raft. Numărul de aplicații practice ale soluției este nelimitat, fiind posibile atât scenarii de utilizare în interiorul magazinului cât și de la distanță, prin internet.

 

Receptia de marfa cu terminalul mobil Android Mobility 95W

Avantaje

Puncte forte SmartCash Mobility

01

Extiderea activității din backoffice pe teren, acolo unde este toată acțiunea

Departe de a fi o simplă aplicatie pentru colectarea mobilă de date, SmartCash Mobility face echipă cu programul SmartCash Shop, fiind de fapt o extensie a acestuia în teren. Toate operațiunile care implică mărfurile, ce pot fi efectuate din backoffice, au un echivalent și în aplicația mobilă. Fie că sunt operații de recepție sau de vânzare, ori de verificare raft, toate sunt posibile de pe teren, cu maximă rapiditate reducând eroarea umana la minimum.

02

Viteză și scalabilitate nelimitate

În coopeare cu serverul SmartCash Mobility, dezvoltat pe o arhitectura de tip microserviciu multiinstanță, se pot conecta la sistemul de magazin sute de terminale mobile simultan. Numărul lor este limitat doar de capacitatea rețelei wifi prin care se conectează.

03

Acces securizat al utilizatorilor la informații

Utilizatorii aplicației SmartCash Mobility se supun acelorași restricții și drepturi de acces ca și cei care operează pe stațiile din backoffice. În backoffice sau pentru un lanț de magazine în headoffice, se stabilesc modulele la care utilizatorii au acces și nivelul de acces la datele afișate pentru fiecare modul în parte.

04

Poți folosi terminalul mobil oriunde prin internet

Terminalele mobile furnizate de compania noastra, pe lângă meritul de a fi robuste, sunt în același timp și telefoane inteligente. Astfel, prin adaugarea unei conexiuni mobile de date, puteți avea acces cu SmartCash Mobility la datele dumneavoastra de oriunde. Puteți astfel folosi aplicația pentru recepția anticipată a marfurilor de exemplu, sau de ce nu, pentru activități de „mistery shopping”.

Licențiere

Licența serverului SmartCash Mobility este inclusă în prețul oricăreia dintre versiunile Standard, Cluster, Professional și Enterprise ale programului SmartCash Shop precum și desigur în cel al programului SmartCash HQ.

Aplicația SmartCash Mobility pentru Android este disponibilă exclusiv preinstalată pe terminale mobile furnizate de compania noastră în regim de licențiere permanentă. Licențierea aplicației se face pentru fiecare terminal mobil în parte.

Este disponibila următoarea variantă comercială de licențiere.

Licență Permanentă

Licență permanentă dispozitiv (LPD), ce poate fi achiziționată exclusiv preinstalată pe un terminal mobil nou, furnizat de Magister. Licența este valabilă doar pentru dispozitivul pe care a fost preinstalată. Mentenanța anuală software este separată și se calculeaza ca un procent din valoarea licenței.

Funcționalități SmartCash Mobility

Funcții disponibile pe terminalele mobile

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici