Iubim provocările

Alături de partenerii noștri din toată țara suntem o forță, capabilă să ducă la bun sfârșit proiecte retail de orice complexitate.

Acasă » Despre Noi

Povestea noastră

Dor Bujor Pădureanu

Dor Bujor Pădureanu

CEO & Fondator Magister

Arhitect Software SmartCash RMS
Profil: SmartCash Community

1998

1998

Primul magazin ce a utilizat programul SmartCash

2020

2020

Primul hypermarket ce rulează pe platforma SmartCash RMS

Dezvoltarea platformei SmartCash RMS începe în anul 1998, când Dor Bujor Pădureanu, fondatorul de mai târziu al companiei Magister, dezvoltă, la cererea unui prieten, o primă versiune, extrem de simplă, a unei aplicații de gestiune.

Pe atunci, în epoca de pionierat a internetului, eram angajatul unei companii mici dar vizionare, din domeniul distribuției de geamuri auto.

 

Folosind experiența acumulată într-un domeniu în care de regulă se operează cu sute de mii de repere, la cererea unui prieten, am încropit un program simplu pentru a-l ajuta să țină sub control magazinele benzinăriilor pe care le opera pe atunci, undeva în apropierea Bucureștiului.

 

Magazinele din România anilor 90 erau un fel de vest sălbatic… Cine a trăit acele vremuri poate își mai amintește.

Așa se face că pentru vreo doi ani, dezvoltarea programului a devenit un hobby personal, desfășurat în timpul liber, care a constat în prevenirea pierderilor misterioase, datorate clienților sau angajaților din magazine.

 

Cine ar fi putut spune atunci, unde va ajunge acest proiect început în joacă?

 

La începutul anilor 2000 produsul a prins contur, având deja nevoie de un nume. Cel care mi-a inspirat numele programului este un alt bun prieten, pe atunci coleg de birou. Într-o pauză de masă, după ce am încercat câteva zeci de variante, zice „Mai Doru, dar Smartcash cum ți se pare? În fond totul e despre cum să ai grijă mai bine de banii comerciantului”. Sugestia a prins și un an mai târziu, numele era înregistrat la OSIM, urmând a însoți produsul în întreaga sa existență de până acum.

 

Treptat, hobby-ul inițial s-a transformat într-o veritabilă pasiune pentru retail, care mă împinge și astăzi înainte alaturi de echipa Magister.

 

Dor Bujor Padureanu – CEO Magister

În anul 2002, este înființată compania Magister Software, având ca obiect principal de activitate dezvoltarea platformei software SmartCash.

În anii ce au urmat, produsul este dezvoltat continuu, în echipa Magister fiind cooptați analiști, contabili, specialiști in retail sau programatori de geniu.

De la o simplă aplicație de gestiune, produsul se maturizează într-o suită de aplicații specializate, disponibile în mai multe versiuni de distribuție fiecare.

Obsesia pentru corectitudine financiară și perfecționarea continuă a proceselor implementate au fost firul invizibil care a călăuzit dezvoltarea produsului SmartCash RMS în cei peste 20 de ani de existență.

Astazi platforma noastră este singurul produs software autohton, care acoperă orice format comercial, indiferent de tipul său, cu aceeași dedicare pentru cinste, precizie și acuratețe ca în prima zi.

ANI DE DEZVOLTARE

MAGAZINE IMPLEMENTATE

POS-URI INSTALATE

REȚELE DE MAGAZINE

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici