SmartCash OXYGEN

Acasă » SmartCash Oxygen

Aplicația BI de ultimă generație pentru rețele de magazine SmartCash RMS 

SmartCash Oxygen reprezintă aplicația BI pentru analiza datelor provenite din rețele de magazine SmartCash RMS.

Dezvoltată folosind cele mai moderne platforme de analize ale momentului, QlikView sau Qlik Sense, aplicația include în pachetul standard, toate analizele multidimensionale necesare administrării unui business de retail.

La nevoie, se pot dezvolta desigur seturi de analize personalizate, gata să răspundă întrebărilor managerilor din retail.

Promo Oxygen Live

Avantaje

Puncte forte SmartCash Oxygen

01

Ușor de utilizat

SmartCash Oxygen foloseste un motor de analize revoluționar. Nu ai nevoie decât de un mouse sau de un display touchscreen pentru a afla orice. Daca știi să cauți pe Google, sigur te vei descurca!

02

Actualizare BI în timp real

Spre deosebire de alte soluții pentru analiza datelor, care necesita timpi intermediari pentru prelucrarea si pregătirea datelor, SmartCash Oxygen functionează instantaneu. De îndată ce informațiile din rețea au fost centralizate, analizele actualizate pe baza lor, sunt imediat disponibile.

03

Privire de ansamblu asupra întregii activități

Datorită caracterului n-dimensional al analizelor, cu SmartCash Oxygen veți avea o perspectivă continuă asupra întregii activități. Puteți porni o analiză de exemplu, de la comportamentul unui client, pentru a ajunge la rata lui de profit sau chiar la casierii cu care a interacționat în procesul de vînzare. Și asta cu doar un simplu click de mouse.

04

Unealtă puternică pentru negocierea cu furnizorii

Folosind SmartCash Oxygen, nu veți mai fi prins niciodata nepregătit în negocierea cu furnizorii. Pentru fiecare produs din portofoliul acestora beneficiați de analize de profitabilitate și top-uri de vînzari, pentru orice intervale de timp. În acest fel, veți privi cu alți ochi promoțiile sau gamele de produse propuse spre achiziție. 

Licențiere

Aplicația SmartCash Oxygen este disponibilă în doua versiuni de distribuție:  Small Business și Enterprise.

SmartCash Oxygen Small Business se adresează rețelelor mici cu până la 50 de magazine și este utilizată în regim local, instalată pe o stație de lucru. Pentru fiecare utilizator distinct trebuie procurată câte o licenta separată. Prețul licenței variază în funcție de numărul de magazine din rețea.

SmartCash Oxygen Enterprise se adresează rețelelor mari de magazine, distribuirea analizelor către utilizatori fiind efectuată prin intermediul unui server QlikView sau QlikSense. În acest mod, licențierea aplicației se realizează în regim per server, cate o licență pentru fiecare rețea distinctă de magazine.

Licență Locală

Licență permanentă ce trebuie instalată pe fiecare stație de lucru pe care se folosește SmartCash Oxygen. Licența este valabilă doar pentru un singur utilizator Windows. Dacă mai multe persoane diferite lucrează pe aceeași stație de lucru trebuie procurată câte o licență separată pentru fiecare.

Licență Server

Licență permanentă, ce se instalează pe serverul QlikView sau QlikSense pe care rulează aplicația SmartCash Oxygen Enterprise. Trebuie procurată câte o licență distinctă pentru fiecare centrală de magazine SmartCash RMS găzduită pe server.

Închiriere

Pentru utilizarea licențelor SmartCash Oxygen în regim de închiriere, plata trebuie efectuată în avans, pentru perioade de 12 luni. Chiria trebuie achitată pentru fiecare stație de lucru în parte și pentru fiecare utilizator în functie de numarul de stații/utilizatori utilizate. Mentenanța anuală software este inclusă în chirie.

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici