Acasă » Software eCommerce

Platformă software destinată livrarilor pentru magazine online 

SmartCash RMS, reprezinta una dintre cele mai puternice platforme autohtone destinate livrarii rapide de marfuri comandate online.

Indiferent ce aplicație eCommerce utilizați, WooCommerce, Magento, Shopify, OpenCart sau dezvoltată la comandă, mulțumita interfetei REST API de ultimă generație, SmartCash RMS garantează o experiență unitară, online-offline clienților dumneavoastră.

În plus, folosind platforma noastră de vânzări online găzduită în Google Cloud, denumită SmartCash eCommerce Framework, veți avea un control superior asupra tuturor aspectelor comerciale de pe site, direct din centrala de magazine, reducând astfel efortul de actualizare a datelor de pe site-ul online.

Aflați din această pagina care sunt punctele tari ale soluției noastre și cum sunt distribuite funcționalitățile specifice pe componentele software din suită.

Avantaje

Puncte forte eCommerce SmartCash

01

Livrari pentru un numar nelimitat de magazine online simultan

SmartCash RMS este un software pentru rețele de magazine. Acest design inclus in ADN-ul platformei încă de la primele versiuni, asigura integrarea facilă cu un număr nelimitat de magazine online simultan. Pentru utilizatori, un magazin online nu este altceva decât o noua locație comercială din propria rețea de magazine. Sincronizarea de date în timp real, prin intermediul API-ului SmartCash, permite efectuarea automatizată a livrarilor din orice locație fizică din rețea, dotata cu programul SmartCash.

02

Dispecerat unic pentru monitorizarea comenzilor primite din mediul online

Prin modulul denumit Dispecerat Ordine de Livrare, inclus in aproape toate versiunile SmartCash Shop, oricare depozit sau magazin SmartCash dintr-o rețea poate monitoriza stadiul comenzilor online sosite și poate prelua pentru livrare comenzile.

03

Flux de livrare complet ce poate fi automatizat

Procesarea comenzilor online poate fi desparțită în fire de execuție, pe raioane sau pe secții de livrare. În funcție de necesități, etape din aceste procese pot fi complet automatizate, personalul uman concentrându-se în special pe picking-ul și manipularea marfurilor. SmartCash RMS este integrat nativ cu principalele firme de curierat din România, cuplând generarea și încasarea AWB-urilor cu procesele naturale de facturare și împachetare.

04

Reflectare automata stadii comenzi pe site-ul eCommerce

Pe masură ce etapele unui proces de livrare se succed in cadrul platformelor dumneavoastră logistice, stadiile comenzilor online sunt reflectate automat prin portalul eCommerce. Astfel clienții sunt informați în timp real, apreciind viteza cu care procesați marfurile în avantajul lor.

Recomandări Software

Magazine online SmartCash

Listare Produse Online

Listare Produse Online

SmartCash HQ

Personalizare Produse Online

Personalizare Produse Online

SmartCash eCommerce Framework

Marketing Online & SEO

Marketing Online & SEO

SmartCash eCommerce Framework

Sincronizare Stocuri Online

Sincronizare Stocuri Online

SmartCash Everywhere REST

Sincronizare Comenzi Online

Sincronizare Comenzi Online

SmartCash Everywhere REST

Picking Validat Comenzi

Picking Validat Comenzi

SmartCash Mobility

Facturare și Împachetare

Facturare și Împachetare

SmartCash Shop Professional

Livrare prin Firme Curierat

Livrare prin Firme Curierat

SmartCash Shop Enterprise

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici