SmartCash EVERYWHERE

Acasă » SmartCash Everywhere

Interfața platformei SmartCash RMS cu lumea

SmartCash Everywhere defineste suita de tehnologii, de tip web service, prin care platforma SmartCash RMS face schimb de date în timp real, atât cu cu aplicații terțe cât și cu celelalte componente software din suită, instalate la distanta în magazinele care compun o rețea.

În cadrul acestei componente, există doua aplicații distincte: SmartCash Everywhere Standard Server, destinat comunicațiilor rapide, în timp real, în interiorul rețelei de magazine și SmartCash Everywhere REST Server care implementează un end-point web REST API JSON, destinat aplicațiilor terțe.

 

Avantaje

Puncte forte SmartCash Everywhere

01

Interfață JSON REST pentru API de ultimă generație

Interfațarea platformei SmartCash RMS cu alte aplicații se realizeaza prin cea mai noua tehnologie disponibilă. Este vorba de un server web independent complet, ultrascalabil, care permite accesul bidirecțional la toate datele disponibile în rețeaua de magazine. Folosind o sintaxa moderna JSON, serverul REST asigura transferul serializat, în mod paginat, al datelor între platforma SmartCash RMS și un număr nelimitat de aplicații diferite simultan. La rândul lor, aplicațiile pot transmite date catre rețeaua de magazine, putând fi implementate variante nelimitate de integrare.

02

Comunicații de timp real în interiorul rețelei de magazine

Datorita serviciului Everywhere Standard, toate magazinele din rețea pot schimba date in timp real între ele, asigurând astfel funcții globale cum ar fi: sincronizarea stocului real din rețea, centralizarea vanzarilor instantanee din magazine cu o latență extrem de redusă, validarea centralizată a instrumentelor virtuale de plată, etc. 

03

Documentație extinsă pentru implementare disponibilă online

Compania noastră pune la dispoziția integratorilor documentații extrem de amănunțite ale tuturor metodelor implementate in cadrul SmartCash Everywhere REST Server. Toate informațiile tehnice sunt furnizate online prin intermediul site-ului SmartCash Community. Este pus la dispoziția dezvoltatorilor și un server public de test, disponibil la adresa api.smartcash.ro.

04

Soluție "state of the art" pentru integrarea cu site-uri eCommerce

Protocolul REST JSON este coloana vertebrala a internetului modern. Folosind aceeași tehnologie, API-ul SmartCash asigura dezvoltatorilor din domeniul eCommerce un mediu familiar, extrem de robust pentru cuplarea propriilor aplicații. 

Licențiere

SmartCash Everywhere Standard Server, este licențiat împreună cu programul SmartCash HQ, destinat centralelor de magazine, fiind o componenta de baza a unei centrale de magazine SmartCash.

 SmartCash Everywhere REST Server, include doua distribuții, disponibile cu licențe permanente sau cu închiriere.

Tipurile de licențe disponibile sunt următoarele.

Licență Permanentă

Licență permanentă serviciu (LPS) ce trebuie achiziționată pentru fiecare instanță SmartCash Everywhere REST Server în parte. Licența poate fi mutată liber, fără costuri adiționale pe orice altă mașină aparținând firmei pe care este înregistrată. Mentenanța anuală software este separată și se calculeaza ca un procent din valoarea licenței.

Licență Închiriată

Pentru utilizarea licențelor SmartCash Everywhere REST Server în regim de închiriere (LIS), plata trebuie efectuată în avans, plata trebuie efectuată în avans, pentru perioada de închiriere stabilită. Chiria trebuie achitată pentru fiecare instanță de server în parte. Mentenanța anuală software este inclusă în chirie.

Recomandări Versiuni SmartCash Everywhere

Versiuni SmartCash Everywhere REST Server

O distribuție ERP include totdeauna și metodele distribuției eCommerce. Pentru a avea acces la documentația API și la serverul de test, trebuie să vă înregistrați pe SmartCash Community și sa solicitați accesul în grupul Integratori SmartCash RMS. În prealabil trebuie semnat un NDA ale cărui date le puteți transmite folosind formularul urmator.

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici