PLATA CU CARDUL

Folosind aplicația SmartCash POS și serviciile de plată Viva Wallet prin terminalul PAX Q30 de la Magister, aveți acces la cea mai rapidă tehnologie de plăți electronice existentă pe piață.

Avantaje

Plata cu cardul din SmartCash POS

01

Procesarea instantanee a plății

Între momentul în care clientul dvs. a autorizat plata și confirmarea acesteia, urmata de listarea bonului fiscal se scurg mai puțin de 2 secunde! Comparați asta cu intervalul de cel puțin 15 secunde necesar oricarui alt terminal bancar de pe piață. Cu SmartCash POS și Viva Wallet este asigurată procesarea fulgerătoare a plăților cu cardul, cozi mai scurte și clienți mai mulțumiți.

02

Soluție All-In-One

Soluția de plată cu cardul de la Magister este livrată împreuna cu sistemul dvs. de vânzare, beneficiind de exact aceleași condiții de instalare si întreținere ca  și întreaga soluție. Adio telefoane la diversi furnizori atunci cand ceva nu funcționează la terminalul de plată! Acum întreg sistemul de plată cu cardul este încorporat în SmartCash POS și orice s-ar întâmpla va funcționa perfect, așa cum te-ai obișnuit cu soluțiile noastre.

03

Control deplin asupra taxelor de acceptare a plăților

Taxele de acceptare sunt deplin transparente, folosind schema Interchange +++. Viva Wallet este însă singurul furnizor de plăți care vă oferă posibilitatea de a câștiga înapoi taxele de acceptare acestea putând ajunge până la 0% din valoarea tranzacțiilor cu cardul! Utilizați cardul de debit digital Viva Wallet pentru a vă plăti cheltuielile de afaceri și începeți să câștigați înapoi taxele de acceptare cu banii creditați în contul Viva Wallet.

04

Interfață intuitivă pentru controlul plăților dvs.

De îndată ce contul dvs. de comerciant a fost activat în platforma Viva Wallet veți primi un cont propriu IBAN în care va vor fi vărsate zilnic toate încasările. Plațile procesate sunt afișate instantaneu, putand fi segmentate pe magazine sau puncte de vanzare, astfel încat să aveți o evidență contabila perfectă asupra tranzactiilor de plată. Folosind Viva Wallet pentru plățile cu cardul, contabilul dvs. vă va iubi!

Taxa de procesare a plății este stabilită de Viva Wallet. O taxă suplimentară ISV de 0,1% este adăugată de Magister.
Aflați mai multe despre termeni și condiții aici.

Activează Plata cu Cardul Online

Te rugăm să ne transmiți, folosind formularul alăturat, lista tuturor magazinelor în care dorești să activezi plata cu cardul prin SmartCash POS și Viva Wallet, folosind terminalul PAX Q30.

Vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru deschiderea contului pe platforma Viva Wallet.

Compania noastră îți va livra apoi terminalele necesare și le va instala în fiecare locație în parte.

Cerere Activare Plata cu Cardul

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Activare Telefonică

Solicitare telefonică sau la sediul nostru

Telefon

+40.318.210.150
+40.215.693.699

Adresă

Str. Radu de la Afumați Nr.62

București, România

Program

Luni-Vineri: 8.00-17.00

Sâmbătă-Duminică: Închis

TUTORIAL VIDEO

Plata cu Cardul în SmartCash POS folosind terminalul PAX Q30

PAX Q30 - Terminalul de plata ultrarapid de la Magister
Click aici