Acasă » Software Depozit

Pentru depozite integrate cu lanțuri de retail

Suita de aplicații SmartCash RMS poate fi utilizată cu succes în toate zonele operaționale ale afacerilor care presupun mișcarea rapida a mărfurilor. De aceea o atenție deosebită a fost acordată depozitelor zonale sau teritoriale care aprovizioneaza platformele de retail, indiferent de tipul de marfuri procesate.

Aflați din această pagina care sunt punctele tari ale soluției noastre pentru zona de warehouse management și cum sunt distribuite funcționalitățile cele mai importante pe componentele software din suită.

Avantaje

Puncte forte depozite SmartCash 

01

Procesarea integrată a comenzilor de aprovizionare

Datorită soluției unificate de control a aprovizionării, bazată pe un dispecerat global de aprovizionare, orice locație rulând SmartCash poate deveni un depozit. Astfel localizarea marfurilor ce trebuiesc livrate nu mai este importanta, comenzile fiind automat corelate cu depozitul din care pot fi livrate. Totodata, în depozitul din care se fac livrările, comenzile pot fi cumulate, distribuite, sau repartizate automat pe furnizorii de origine, astfel incat aprovizionarea sa fie efectuata rapid si controlat.

02

Planificarea livrarilor pentru comenzile de aprovizionare

Odată sosite comenzile de aprovizionare dintr-o rețea de magazine sau de la terți, acestea sunt planificate  pentru livrare in fire de procesare independente. Stocul existent este alocat automat pentru eventuale livrari partiale, diferența fiind transferată în comenzi de aprovizionare catre terți. 

03

Picking cu validare mobilă comenzi

Folosind componenta SmartCash Mobility, disponibila pentru orice implementare SmartCash RMS, listele de picking pot fi procesate electronic, pe teren, folosind terminale mobile Android. Cantitațile colectate sunt validate în timp real, direct pe terminalul mobil, datele fiind disponibile în același timp și în centrul de control al depozitului.

04

Inventariere planificata pe locații de stoc

Cu SmartCash RMS, administrarea stocurilor din depozite este efectuată la un nivel de acuratețe net superior aplicațiilor clasice de warehouse management. Tehnicile de inventariere în timp real sau pe locații, utilizate pe scară largă în retail, sunt aplicate și în cazul depozitelor, ducand la o acuratețe ridicata a informațiilor de stoc, cu verificarea rapidă a realității din teren.

Recomandări Software

Depozite distribuție marfă

Aprovizionare Planificată

Aprovizionare Planificată

SmartCash Shop Enterprise

Aprovizionare la Cerere

Aprovizionare la Cerere

SmartCash Shop Professional

Recepție Marfa

Recepție Marfa

SmartCash Mobility

Facturare Persoane Juridice

Facturare Persoane Juridice

SmartCash Shop Professional

Picking Comenzi Rețea

Picking Comenzi Rețea

SmartCash Mobility

Livrare Comenzi Online

Livrare Comenzi Online

SmartCash Shop Enterprise

Inventariere Mobilă

Inventariere Mobilă

SmartCash Mobility

Etichetare

Etichetare

SmartCash Print Server

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici