SMARTCASH ANAF CONNECTOR

Transmiteti facturile la ANAF pe eFactura la viteza de peste 300 de facturi pe ora. Automat. Sigur. Fara nici un click. Zero bataie de cap.
Din orice program de contabilitate sau ERP.
Numar nelimitat de firme.

AVANTAJE

eFactura – Raportare și arhivare facturi proprii

01

Ruleaza automat, in fundal

Odata pornit, SmartCash ANAF Connector „macina” in tacere toate facturile emise si le trimite securizat la ANAF, fara ca tu sa trebuiasca sa te ocupi de asta. Limitat doar de puterea de acceptare si validare a serverelor ANAF, viteza maxima atinsa a fost de 300 de facturi procesate  pe ora.

02

Fara interventie umana

Fara zeci de butoane si mesaje de confirmare! Cu ANAF Connector uiti de bataia asta de cap si te poti concentra la afacerea ta.

03

Nu are nevoie de stick USB cu semnatura pentru a functiona

ANAF Connector foloseste cea  mai noua tehnologie de autentificare oAuth 2.0, iar stick-ul cu semnatura administratorului este necesar doar la instalarea programului. Ulterior programul mentine automat semnarea digitala a facturilor tale fara ca stick-ul sa mai fie necesar.

04

Validare directa a facturilor cu ANAF

Nu are nevoie de nici un program ajutator de la ANAF pentru a functiona. Cunoastem cu totii calitatea si mai ales viteza acestor unelte software. De aceea toate validarile se realizeaza direct cu serverul ANAF, astfel incat confirmarile primite in timp real sa fie sigure si de incredere.

05

Compatibil cu orice program de contabilitate sau ERP

Ne-am asigurat ca modul de integrare al modulului cu alte aplicatii de contabilitate sau ERP este simplu si intuitiv. Astfel aplicatia ta trebuie doar sa produca fisierele UBL 2.0 eFactura si gata, de restul se ocupa ANAF Connector.

06

Arhivare automata a facturilor trimise

Toate facturile trimise sunt automat arhivate sub forma de fisier XML si de PDF semnat de ANAF.

AVANTAJE

eFactura – Obținere și arhivare facturi furnizori

01

Ruleaza automat, in fundal

Facturile electronice emise de furnizorii tai si urcate pe eFactura sunt automat descarcate, atat in format XML cat si in format PDF semnat digital.

02

Indexare si arhivare facturi electronice

In mod automat, toate facturile disponibile pe efactura sunt descarcate, indexate intr-o baza de date pentru regasire usoara si salvate pentru a fi arhivate pe perioada solicitata legal.

03

Disponibilitate facturi terti pentru preluare directa in SmartCash RMS

Facturile electronice emise de furnizorii tai si urcate pe eFactura sunt automat descarcate, atat in format XML cat si in format PDF semnat digital. De aici ele sunt disponibile pentru orice magazin din reteaua ta pentru receptie marfa.

04

Disponibilitate facturi terti pentru preluarea in programul tau de contabilitate sau ERP

Printr-o interfata simpla si intuitiva toate facturile arhivate de ANAF Connector sunt disponibile pentru preluare in programul favorit de contabilitate sau ERP.

AVANTAJE

eTransport – Obținere UIT

01

Transmite automat solicitari de UIT

Pe langa facturi, ANAF Connector proceseaza si fisiere eTransport, necesare pentru obtinerea codului unic UIT pentru transporturile de marfa. Astfel, cererile eTransport sunt procesate automat, iar codul UIT este obtinut in timp real pentru fiecare cerere in parte.

02

Valoare adaugata mare

Folosind acelasi modul rezolvi atat raportarea eFactura cat si problema spinoasa a obtinerii UIT-ului intr-un timp foarte scurt. Acum nu mai trebuie sa astepti cu camionul la poarta dupa UIT ca sa poti pleca pe traseu.

Clienți ANAF Connector

Comanda ANAF Connector

Te rugăm să ne transmiți, folosind formularul alăturat, programul de contabilitate sau de gestiune pe care il folosesti, pentru care doresti transmiterea facturilor la ANAF.

Vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru detalii si explicatii.

Cerere Informatii ANAF Connector

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Comanda Telefonică

Solicitare telefonică sau la sediul nostru

Telefon

+40.318.210.150
+40.215.693.699

Adresă

Str. Radu de la Afumați Nr.62

București, România

Program

Luni-Vineri: 8.00-17.00

Sâmbătă-Duminică: Închis

TUTORIAL VIDEO

Integrarea cu aplicatii de contabilitate sau ERP

Utilizarea SmartCash ANAF Connector pentru aplicatii terte
Click aici