SmartCash RMS 2022

Capacitate sporita de procesare.
Automatizarea proceselor folosind inteligenta artificiala.
Reducerea costurilor cu resursa umana in cazul sarcinilor repetitive. 

Acasă » SmartCash RMS 2022
Reducerea costurilor de operare a magazinelor este obiectivul noii vesiuni SmartCash RMS
Provocarile socio-economice ale crizei sanitare sunt legate, in retail mai ales, de reducerea marjelor comerciale si de disponibilitatea tot mai redusa a resursei umane calificate.

In aceste conditii, raspunsul versiunii 2022 a platformei SmartCash RMS este reducerea costurilor de operare prin automatizarea ridicata a proceselor si eliminarea pe cat posibil a componentei umane din cadrul proceselor repetitive.

Ne-am dorit sa transmitem in masura posibilitatilor si catre clientii nostri mici si mijlocii experienta unica acumulata in domeniul operarii formatelor de tip hypermarket.

WHAT'S NEW?

SmartCash Shop & SmartCash HQ Multistore
01

Extinderea automatizarilor de proces in aproape toate distributiile SmartCash Shop

Engine-ul de automatizare procese a fost extins in majoritatea versiunilor de distributie SmartCash Shop. Astfel chiar si magazinele mici, isi pot reduce costurile de operare prin automatizarea proceselor repetitive. Automatizarea etichetarii de raft si a programarii cantarelor digitale este acum disponibila incepand cu versiunea SmartCash Shop Standard. Matrice Functii SmartCash RMS 2022

02

SmartCash Fast Report Server

Acum crearea si distribuirea de noi rapoarte folosind datele acumulate este posibila si la nivelul utilizatorilor. Puteti crea propriile rapoarte si le puteti publica folosind noul server de raportare SmartCash FastReport Server, pentru intreaga retea de magazine. Rapoartele generate pe server pot fi utilizate din programul SmartCash Shop sau SmartCash HQ sau pot fi deschise printr-o interfata web.
03

Suport complet pentru atribute si produse variabile

Produsele variabile, necesare in primul rand pentru comertul online, au fost integrate complet cu SmartCash eCommerce Framework. Acum definirea produselor online variabile dupa masura, culoare sau alte atribute abstracte se realizeaza usor din SmartCash HQ si sunt replicate in cateva secunde pe site-ul eCommerce cuplat. Procesul simplifica enorm administrarea online, aceasta focusandu-se acum exclusiv pe tehnicile SEO.

Atribute, Produse Generice si Produse Variabile in SmartCash RMS
04

Integrare completa cu platforma logistica METRO Cash & Carry

Pentru clientii nostri care se aprovizioneaza din reteaua METRO, am creat cele mai avansate unelte automatizate de schimb de date cu furnizorul. Folosind ultima generatie a API-ului METRO, receptia facturilor cu sute de linii se face acum in doar cateva secunde.
Receptia de marfa prin interfata API METRO in magazinele LaDoiPasi
05

Noul editor WYSIWYG pentru etichete

Modulul central de editare si imprimare a etichetelor a fost complet reproiectat. Acum utilizatorii isi pot modifica propriile layout-uri de etichete, facand inutile alte solutii de editare si reducand timpul necesar informarii in magazin la maximum.
Editorul de etichete din SmartCash RMS
06

Adaugarea articolelor noi sau modificarea celor existente dintr-un magazin conectat in retea

Pentru retelele de magazine cuplarea unui magazin existent la retea a fost mereu o provocare, deoarece articolele care nu existau inca in nomenclatorul central trebuiau adaugate mai intai in centrala de magazine. Acum totul este mai simplu deoarece aceasta operatie se poate realiza direct din magazin, asigurand viteza si consistenta necesare intr-o retea de magazine.
07

Automatizarea proceselor de intretinere continua a bazelor de date

Prin includerea noului serviciu SmartCash Housekeeping in distributia SmartCash RMS, acum toate activitatile de intretinere in fundal a bazelor de date sunt complet automatizate. Baze de date cu dimensiuni de zeci sau sute de GB vor raspunde la fel de repede in fiecare zi. Capacitatea de stocare si gestionare a datelor a crescut astfel cu peste 1000%.
08

Link-uri de plata cu cardul prin Viva Wallet pentru comenzi de livrare sau facturi

Pentru plata cu cardul a produselor comandate anterior livrarii au fost integrate serviciile de link de plata cu cardul prin internet ale Viva Wallet. Folosind acest mecanism, puteti trimite clientului pe e-mail in cateva secunde un link cu adresa paginii de plata online pentru produsele comandate.

WHAT'S NEW?

SmartCash POS
01

Recunoasterea automata a varstei de 18 ani la sistemele self checkout

In cadrul versiunii SmartCash POS Enterprise, destinata sistemelor self checkout ECO, la selectarea produselor cu limita de varsta, acum varsta minima ceruta de lege este detectata automata prin intermediul unei camere web conectata la sistemul POS. Folosind inteligenta artificiala, detectia dureaza sub o secunda, scutind astfel personalul de mentenanta de confirmari repetitive a varstei clientilor.

02

Feedback auditiv al operatiilor in regim self checkout

Sistemele ECO in cooperare cu programul SmartCash POS Enterprise sunt cele mai prietenoase sisteme self checkout de pe piata. Utilizatorul nici nu trebuie sa priveasca ecranul in timpul scanarii produselor. Sunetele diferentiate pe tipuri de operatii il ghideaza automat, rezultand timpi redusi de operare si dependenta minima de personalul de supraveghere.

03

Integrare completa a platii cu cardul in sistemul POS

Integrarea dispozitivelor de tip pin-pad PAX Q30 in sistemele SmartCash POS, alaturi de serviciile de plata de ultima generatie de la Viva Wallet, muta subsistemul de plati electronice in core-ul solutiei POS. Astfel Magister este singurul furnizor de solutie care ofera clientilor sai intr-un pachet unitar atat solutia de vanzare cat si extensia de plata cu cardul, garantand timpi de validare de sub o secunda si un sistem de raportare a platilor cu cardul fara termen de comparatie.  Detalii Conectare Viva Wallet

PAX Q30 - Terminalul de plata ultrarapid de la Magister

04

Plata cu Criptomoneda prin Binance Pay

Folosind integrarea cu GoCrypyo, acum sunt acceptate la plata majoritatea criptomonedelor disponibile pe piata, de la Bitcoin (BTC) la eGold (EGLD) prin intermediul wallet-ului Binance, cel mai raspandit wallet de acest tip de pe planeta. Detalii Conectare GoCrypto

Plata cu criptomoneda EGLD si Binance Pay in SmartCash POS

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici