Software pentru Terminal Mobil SmartCash MobilityCe este SmartCash Mobility?

SmartCash Mobility este suita de aplicatii din pachetul software SmartCash Retail Management System responsabila cu colectarea mobila de date.

Programele asigura efectuarea inventarelor mobile, a receptiilor de marfa si a transferurilor, a preluarii comenzilor pe teren, precum si operatii de verificare de raft sau etichetare mobila, cu ajutorul dispozitivelor de tip terminal mobil. 

Din punct de vedere hardware, sistemul de inventariere e compus din terminale mobile conectate printr-o retea wireless LAN la serverul central de magazin. Sistemul astfel configurat reprezinta cea mai performanta si scalabila solutie pentru colectarea mobila de date in timp real, oferind pe ecranul utilizatorului mobil informatii de acuratete ridicata. Incepand cu versiunea pentru Android, accesul la serverul central de magazin se poate face si din internet, folosind comunicatii de date 3G.

Solutia SmartCash Mobility are doua componente software: SmartCash Mobility Server si SmartCash Mobility Client.

SmartCash Mobility Server este un program care ruleaza pe un calculator din backoffice. De aici se definesc optiunile valabile pentru toate terminalele mobile. In timpul achizitiei de date informatia este preluata de la cealalta componenta, SmartCash Mobility Client, instalata pe fiecare terminal mobil, ce capteaza informatiile si le transmite spre baza de date prin intermediul serverului.

SmartCash Mobility Client ruleaza pe doua familii de terminale: Seria de terminale ce folosesc sistemul de operare Windows CE este reprezentata de modelele IT7000, IT8000 si IT9000, iar cea mai noua versiune a clientului SmartCash Mobility ruleaza pe terminale mobile iData, dotate cu un sistem de operare Android 4, capabile de comunicatie 3G.

SmartCash Mobility pentru Android si terminalul mobil iData

Functionalitati principale

  • Inventarierea mobila de marfa prin scanarea produselor sau prin introducere manuala;
  • Receptia de marfa de la furnizori direct pe rampa de descarcare;
  • Validarea receptiilor de marfa de la alte magazine proprii din retea;
  • Culegerea retururilor de marfa catre furnizori direct pe raft;
  • Culegerea mobila a transferurilor de marfa catre alte magazine din retea;
  • Culegerea mobila a comenzilor de livrare de produse pentru achitarea lor ulterioara prin casa de marcat sau prin facturare la punctele de incasare;
  • Culegerea mobila a comenzilor de aprovizionare de la furnizori (doar versiunea pentru Android);
  • Verificarea de raft a produselor (preturi, stoc instantaneu, etc);
  • Listarea etichetelor de raft direct de pe terminalul mobil;

Capturi Ecran SmartCash Mobility