SmartCash RMS 2024

Functionalitate completa RetuRO-SGR
Integrare Tomra & Envipco
Preluarea facturilor de la terti prin ANAF eFactura

Acasă » SmartCash RMS 2024

SmartCash RMS 2024 asigura implementarea cu succes a economiei circulare

Departe de a fi un lucru simplu, economia circulara este o necesitate pentru societatea moderna. De aceea, aplicarea Sistemului de Garantie Returnare in Romania este un pas important in reciclarea deseurilor. 

Din acest motiv in versiunea 2024, ne-am axat pe implementarea unui set de functionalitati  care sa usureze lucrul cu ambalajele returnabile, fara a afecta procesele de baza din retail.

Pentru clientii cu retele de magazine punem la dispozitie integrarile cu cele mai importante firme furnizoare de automate de reciclare a ambalajelor: Tomra si Envipco.

WHAT'S NEW?

SmartCash Shop & SmartCash HQ Multistore
01

Integrarea B2B cu eFactura

Odata cu introducerea obligatiei de raportare eFactura pentru toti operatorii economici, pentru toate tipurile de produse, incepand cu 1 ianuarie a.c., cu SmartCash RMS 2024, ne propunem sa asiguram ciclul complet de gestionare al facturilor electronice direct din programul SmartCash  prin prelucrarea automata si a facturilor de la terti.

02

Integrare RetuRO-SGR

Prin noul Plug-in RetuRO sunt posibile toate operatiile cerute de lege pentru ambalajele reciclabile SGR: vanzare, colectare si decontarea garantiei sub forma de vouchere sau numerar.

03

Suport fara egal pentru fidelizarea de volum in regim hard discount

Odata cu versiunea 2024, puteti acorda discount-uri cu pana la 4 trepte de reducere in functie de cantitatea cumparata. In acest fel se pot implementa politici de promotie de volum de neatins pana acum.

04

Promotille de volum in trepte multiple sunt disponibile si exclusiv pentru posesorii de card

Promotiile cu trepte multiple de volum sunt acum disponibile in in cadrul tiparului de fidelizare 5. Asadar aceste promotii pot fi disponibile si exclusiv clientilor fidelizati.

05

eTransport UIT disponibil in timp real

Daca in versiunea 2023 UIT-ul era disponibil cu o latenta de cateva minute, acum este posibila obtinerea sa in timp real, simultan cu emiterea facturilor sa a avizelor de insotire pentru un transport planificat.

06

SmartCash Mobility pentru Android 11

SmartCash Mobility pentru Android a fost migrat pe cea mai noua versiune a acestui sistem de operare castigand in viteza de raspuns, securitate si funcionalitate.

07

Database Triming

Datorita cresterii volumului de date ce trebuie stocat pentru obtinerea fiselor de depozit la nivelul solicitat de ANAF, incepand cu versiunea 2024 este introdus conceptul de „Database Triming”. Aceasta functie permite arhivarea in siguranta a datelor mai vechi cu pastrarea in baza de date de productie doar a istoricului imediat (anul precedent). Arhivele anilor trecuti se pot accesa folosind aceeasi aplicatie, de catre utilizatorii care au acest drept.

08

Database Housekeeping

Pentru cresterea vitezei de raspuns, datorita numarului mare de inregistrari ce sunt procesate in cursul unei zile, a fost introdus un nou serviciu de intretinere automata a bazelor de date denumit SmartCash HouseKeeping. Acest serviciu asigura functionarea zilnica, in regim optim de raspuns al bazelor de date cu incarcare mare.

09

Integrare Tomra

Pentru retele de magazine integrarea Tomra permite externalizarea colectarii de ambalaje reciclabile prin utilizarea de RVM-uri automate ce emit vouchere de decontare ce sunt ulterior decontate la casele de marcat. Integrarea asigura preluarea automata a acestor vouchere in sistemul SmartCash RMS cu recunoasterea lor in orice magazin din retea.

10

Integrare Envipco

Envipco este un alt furnizor de servicii RVM, de colectare automata a ambalajelor reciclabile. Similar cu Tomra, voucherele emise in sistemele Envipco devin accesibile in orice magazin dintr-o retea SmartCash RMS.

WHAT'S NEW?

SmartCash POS
01

Integrat cu sistemul RetuRO-SGR

Noua versiune SmartCash POS permite efectuarea operatiilor de decontare a garantiilor RetuRO direct la punctul de vanzare, cu descarcarea automata a sertarului de bani la plata cu numerar. Dispozitiile de plata sunt emise direct pe imprimantele fiscale utilizate pentru bonurile fiscale.

02

Aplicarea automata a garantiei pe bon pentru produsele SGR

Pentru produsele purtatoare de garantie, SmartCash POS asigura adaugarea automata pe bon a garantiei, cu gestionarea unitara a acesteia la nivelul intregului sistem.

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.

Click aici