Utilizarea monetarelor de inchidere in SmartCash POS

19 februarie 2019

Introduse incepand cu versiunea 2019, monetarele de inchidere de la POS sunt acum integrate automat cu registrul de casa. In cele doua tutoriale din acest articol sunt prezentate modalitati de configurare, atat in POS cat si in backoffice ale noii functionalitati. Tutorialul prezinta urmatoarele teme: Partea I – Activarea si emiterea monetarului in SmartCash POS In prima parte este prezentata utilizarea functiei de emitere a monetarului odata cu emiterea raportului Z in programul SmartCash POS. Odata cu aceasta etapa sunt colectate cantitatile repartizate pe cupiuri monetare. Partea a II-a – Utilizarea monetarelor de inchidere de zi in programul SmartCash Shop In partea […]

Citeste mai mult
Adaugarea clientilor la emiterea de facturi din SmartCash POS

18 aprilie 2016

Incepand cu ultima versiune SmartCash RMS utilizatorii pot adauga clienti in baza de date chiar din SmartCash POS. In plus utilizatorii pot identifica rapid datele unui client persoana juridica folosind codul fiscal.
In cazul persoanelor fizice, programul previne introducerea unui CNP gresit cu ajutorul unui sistem de validare. Urmariti prezentare prezentarea video pentru detalii despre utilizarea noii functii.

Citeste mai mult

Modificarea multipla a culorilor asociate articolelor in SmartCash Shop

18 aprilie 2016

Ultima versiune SmartCash Shop aduce in catalogul de produse o coloana noua care reda culoarea asociata articolelor. Pentru o navigare mai usoara, utilizatorul poate sorta articolele dupa Coloana „culoare”.
Totodata s-a introdus si modificarea multipla a culorii articolelor. Noua functie vine in ajutorul utilizatorilor care folosesc SmartCash POS in interfata de vanzare cu palete de butoane pe baza de culori. Urmariti tutorialul video pentru a vedea cum se utilizeaza noile functii.

Citeste mai mult