Implementarea solutiei SmartCash in magazine alimentare si restaurante tip fast-food

28 august 2012

Optiunea Bucur Market in materie de software pentru retail a fost o solutie integrata SmartCash RMS  de la Magister. Bussines-ul a evoluat si, la aproximativ un an de la inaugurarea magazinului mixt, s-a deschis Bucur Snack’s, o afacere care inglobeaza un restaurant tip fast-food si o patiserie. Pentru a doua oara, solutia de retail a venit de la Magister. D-na Valentina Piroi, manager general al Bucur Market si Bucur Snack’s, expune cateva dintre motivele care au convins-o sa aleaga SmartCash RMS si ne impartaseste experienta ei in exploatarea solutiei.  

Citeste mai mult

Implementarea solutiei SmartCash RMS in magazine de produse naturiste

21 august 2012

Magazinul cu produse naturiste „Leacul” din Bucuresti din Sos. Mihai Bravu are circa 2500 de articole in oferta si o suprafata de desfacere de aproximativ 150 mp. Pentru a-si creste volumul de vanzari si fideliza clientii, avea nevoie de un sistem software usor de utilizat, care sa asigure o evidenta exacta a stocului, sa previna erorile umane si sa reduca timpul petrecut de clienti la casa. Astfel, in februarie 2012 s-a decis implementarea unei solutii integrate cu vanzare SmartCash RMS, dezvoltata si implementata de echipa Magister.

Citeste mai mult

Implementarea solutiei SmartCash RMS in magazine de cosmetice si detergenti

14 august 2012

Reteaua de magazine a importatorului si distribuitorului Rotta Comimpex numara in prezent 5 unitati de desfacere si are in oferta aproximativ 9000 de articole cu diferite sortimente de culori, arome si, implicit, coduri de bare. Dl. Liviu Cossini, director general al retelei, explica de ce a ales solutia software pentru retail SmartCash Retail Management System si o serie de alte aspecte legate de experienta utilizarii programelor.  

Citeste mai mult

Implementarea solutiei SmartCash RMS in magazine de mobila si accesorii de mobilier

6 august 2012

Magazinul de Materiale, Accesorii si Mobila (M.A.M.) – supermarketul producatorilor de mobila – din Bucuresti, Bd. Basarabiei nr. 246, sector 3, cu o suprafata de desfacere de circa 300 mp, a ales o solutie integrata SmartCash RMS  de la Magister Software. Dl. Cristian Gavan, proprietar si manager general al magazinului, prezinta motivele care l-au determinat sa aleaga solutia software pentru retail SmartCash Retail Management System si etapele pe care le-a parcurs pana la finalizarea implementarii.

Citeste mai mult