Versiuni de distributie SmartCash Shop

In aceasta pagina sunt prezentate cele 4 variante de distributie in care este disponibil programul SmartCash Shop. In tabelul urmator sunt prezentate comparativ principalele diferente dintre versiuni si tipul de magazin pentru care sunt recomandate.

 

Lite

Pentru magazine foarte mici sau prestatori de servicii

Catalog Produse Gestionarea articolelor comercializate, a preturilor de vanzare, clasificarea si intretinerea nomenclatorului de produse.
Etichetare Articole Etichetarea de raft, articol si programarea cantarelor cu etichetare.
Vanzare cu Amanuntul Controlul vanzarilor efectuate prin case de marcat sau POS-uri pe schimburi si casieri.
Suport PayZone Permite vanzarea de servicii prepay sau incasarea facturilor de utilitati
Conectabil la Retea SmartCash Se poate conecta la o retea SmartCash doar pentru actualizarea catalogului de produse

Versiunea Lite se adreseaza magazinelor mici sau acelor magazine care nu sunt interesate decat de segmentul vanzari, fiind o unealta pentru gestionarea rapida a nomenclatoarelor de produse la vanzarea prin case de marcat sau POS-uri. In acelasi timp asigura controlul detaliat al vanzarilor prin casa pe schimburi si inchideri, asigurand controlul unificat al logisticii de magazin.

Incepand cu varianta Standard este permisa operarea cu stoc, si emiterea documentelor primare, iar varianta Professional include toate functiile de automatizare a procesului de desfacere si de control mai exact al activitatii. De asemenea, versiunea Professional permite concentrarea directa a magazinelor in retele integrate SmartCash.

Varianta Cluster este destinata magazinelor specializate mici in retea inchisa unde vanzarea se face exclusiv prin terminale POS, intreaga activitate fiind controlata de la head-office.


Extensii SmartCash Shop