Capturi de ecran SmartCash Shop

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cateva dintre modulele importante ale programului SmartCash Shop. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Catalogul de produse

Catalogul de produse reprezinta panoul de control al intregii activitati din magazin. Pe langa prezentarea articolelor aflate in vanzare, organizate dupa criterii diverse, catalogul de produse pune la dispozitia utilizatorilor informatii diverse legate de stoc, margine comerciala, istoric achizitii, etc.  Alaturi de acestea, sunt integrate alerte vizuale si grafice interactive ce permit monitorizarea in timp real a activitatii.


Catalogul de clienti

Catalogul de clienti permite gestionarea unui numar nelimitat de clienti, persoane juridice sau persoane fizice integrate in diverse programe de fidelizare. Toate informatiile legate de clienti sun controlate unitar din acest modul. Catalogul de clienti este structurat asemenea unei agende telefonice, alfabetic, permitand filtrarea dupa numeroase criterii.


Catalogul de furnizori

Catalogul de furnizori asigura controlul unificat al furnizorilor de marfa pentru magazin. Ca si catalogul de clienti este organizat alfabetic, asigurand regasirea usoara a furnizorilor.


Receptia de la furnizori

Efectuarea receptiei de marfa de la furnizori este disponibila intr-un modul ce poate fi configurat in diferite variante. Sunt posibile receptii dupa factura sau aviz, cu discount total sau partial, procentual sau valoric. Afisarea tabelara permite gruparea dupa orice coloana pentru verificarea usoara a facturilor culese. Sunt disponibile alerte vizuale interactive pentru validarea sumelor de control pentru fiecare receptie.


Receptia unui articol de la furnizor

La adaugarea articolelor pe receptie, programul asista operatorul furnizand toti parametrii de decizie necesari in momentul culegerii: ultimul pret de achiztie, furnizor, margine, termene de expirare si culegere loturi, etc. Este integrat un calculator de pret pentru produsele facturate la bax sau in alte forme de livrare.


Listarea Vanzarilor prin POS

Este disponibil un modul de consultare interactiva a vanzarilor efectuate prin case de marcat sau POS-uri. Acesta permite afisarea vanzarilor dupa diverse criterii, pe casieri, schimburi, inchideri Z, etc. Sunt disponibile atat rapoarte cumulative cat si detaliate identice cu rola jurnal.


Incasari orare prin POS

Pe langa rapoarte sunt disponbile grafice care afiseaza variatia orara a incasarilor de-a lungul unei zile pentru fiecare casa de marcat in parte.


Modulul integrat de etichetare

Operatiile de adaugare la etichetare, sunt disponibile din orice modul al programului. Modulul responsabil cu etichetarea colecteaza aceste selectii si le transmite apoi in formatul dorit de imprimare: pe imprimante de coduri de bare sub forma de etichete de raft sau de produs sau ca liste de identificare pentru casiere.


Intocmirea retetelor de asamblare si dezasamblare

Modulul de definire a retetelor de asamblare sau dezasamblare permite definirea schemelor de asamblare sau dezasamblare automata sau manuala pentru produsele compuse.


Comenzi de aprovizionare

Programul include un modul de management al comenzilor de aprovizionare ce permite si autocalcularea cantitatilor comandate dupa criterii variate. Sunt monitorizate stadiile in care se afla fiecare comanda si diferentele dintre cantitatea comandata si cea livrata efectiv.


Inventarierea marfurilor

Modulul de inventariere a marfurilor este complet integrat in sistemul SmartCash, asigurand validarea stocului scriptic la deschiderea inventarului si corectarea sa automata la finalizarea acestuia. Inventarul poate fi deschis general sau partial. In cazul inventarelor partiale vanzarea este permisa dupa deschiderea inventarului doar pentru articolele care nu sunt supuse inventarierii.


Raportul de gestiune

Raportul de gestiune este obtinut automat atat la valoare de vanzare cat si la valoare de achizitie. Disponibil in mai multe formate de listare (cronologic, pe documente, pe operatii) el simplifica munca contabililor la verificarile de sfarsit de luna.


Listare raport de gestiune

Listarea cronologica a raportului de gestiune permite verificarea tuturor operatiilor desfasurate in magazin zilnic. Posibilitatea unica de listare a fiecarui documentla valoare de vanzare dar si la valoare de achizitie permite un control extrem de strans asupra gestiunii de magazin.


Borderoul de Vanzare – Incasare

Borderoul de vanzare-incasare afiseaza toate vanzarile repartizate dupa baza de impozitare, indiferent de numarul tranzactiilor derulate prin casa de marcat.


Versiuni Distributie SmartCash Shop