SmartCash RMS 2021

Platforma software complet automatizată pentru livrarea comenzilor online

Acasă » SmartCash RMS 2021
Platforma integrată a anului pentru livrari online sau pentru vânzare în regim self-checkout

În 2021, punem accentul pe două direcții principale de dezvoltare: tehnologia self-checkout și automatizarea proceselor de livrare a comenzilor.

Toate procesele de picking, facturare și expediție pot fi acum complet automatizate, putand crește astfel capacitatea de livrare cu până la 500%.

Alături de sistemul complet de self-checkout dezvoltat de compania noastră, denumit Magister Easy Check-Out, sau mai pe scurt ECO, aplicația SmartCash POS include acum o interfață complet adaptată utilizării în regim self service.

WHAT'S NEW?

SmartCash Shop & SmartCash HQ
01

Modulul de Expediții prin firme de curierat

Toate expedițiile de marfa sunt integrate direct în platforma SmartCash RMS, pe fluxul normal de operare. Astfel, noul modul de expediții permite generarea AWB-urilor și monitorizarea stării acestora pentru cele mai importante firme de curierat din România: Fan Courier, SameDay Courier, Cargus, DPD, GLS.
Modulul de Expeditii prin firme de curierat in SmartCash RMS 2021
02

Adrese poștale standardizate

Managementul adreselor de facturare sau de livrare se face pornind de la un nomenclator internațional unic de localități. Orice entitate care suportă adresă de facturare sau livrare poate avea acum atât o adresă în formatul vechi, precum și una standardizată pentru livrari exacte și rapide.
Adrese standardizate vs. adrese nestandardizate in SmartCash RMS
03

Suport pentru clienți de tip "guest"

În multe cazuri, la cumpărarea online, clienții nu doresc să își deschidă un cont permanent. Pentru aceste cazuri, a fost introdus un nou tip de client, valabil doar în contextul comenzii deschise. Opțiunea reduce dramatic dimensiunea nomenclatoarelor de clienți pentru rețelele de magazine conectate la site-uri online.
Suportul pentru clientii de tip "guest" in SmartCash RMS
04

Automatizarea Comenzilor de Livrare

Cu noua versiune, automatizarea face să nu mai fie necesară utilizarea dispeceratului de ordine de livrare pentru prelucrarea manuala a comenzilor. Toate operațiunile de livrare sunt integrate natural în fluxul de operare SmartCash RMS rezultând o creștere de productivitate de pâna la 500%.
Dispeceratul de Ordine de Livrare in SmartCash RMS 2021
05

Optimizarea operațiilor de picking

Operațiile de colectare a marfurilor ce trebuiesc livrate sunt monitorizate și fizic, (colectat vs. comandat), rezultând un control  mai bun al procesării comenzilor. În același timp, reflectarea starilor unei comenzi către aplicațiile externe este efectuată acum asincron, in fundal, pentru a nu mai bloca fluxul de operare in cazul unor intreruperi tranzitorii de conexiune.
Optimizarea operatiilor de picking pentru Comenzile de Livrare in SmartCash RMS 2021
06

Integrarea cu SmartCash eCommerce Framework

Noul modul de sincronizare eCommerce, asigura transmiterea bidirectională, în fundal, a tuturor informațiilor necesare pentru efectuarea vânzarilor online între SmartCash RMS si platforma Smartcash eCommerce Framework. Deoarece acest modul se instaleaza pe serverul centralei de magazine, se economisesc dramatic resursele de gazduire pentru site-ul eCommerce.
07

Dispeceratul pentru Ordine de Livrare

Dispeceratul pentru monitorizarea comenzilor online a fost optimizat si noi functionalitati au fost adaugate în scopul gestionării mai ușoare a stadiilor fiecarei comenzi.
Dispeceratul de Ordine de Livrare in SmartCash RMS 2021
08

Noi tipuri de rețete operaționale

Pentru gestionarea mai buna a vânzarilor de volum sau a promoțiilor de tip pachet, au introduse doua noi tipuri de rețete operaționale: Promoții și Grupaj. Ambele ajută enorm în special formatele de tip cash & carry, unde vanzarea grupajelor este mai frecventă.
Retetele de tip Promotie si de tip Grupaj in SmartCash RMS 2021

WHAT'S NEW?

SmartCash POS
01

Modul de operare self-checkout

Noul mod de lucru, disponibil împreuna cu platforma self-checkout Magister ECO, asigura înregistrarea directa de catre clienți a produselor cumpărate, precum și verificarea folosind cântare de verificare pentru coșuri de cumpărături de până la 30 de Kg. Totul la o fracție din prețul altor produse similare din import.
02

Suport pentru generatia a II-a de terminale bancare Global Payments

Odată cu generația a II-a a protocolului de comunicatei Global Payments, acum se pot lista toate chitanțele sau settlement-urile direct pe imprimanta fiscală, folosind pe post de terminal bancar simple pin-pad-uri cuplate la POS.

03

Suport pentru majoritatea terminalelor de plata bancare de pe piață

Alături de integrarea cu sistemul de tip online GPE, existent deja, s-au adaugat acum posibilități de plata cu terminale bancare de la majoritatea băncilor din Romănia, între care: Banca Transilvania, BRD, Garanti Bank, OTP Bank, Reffeisen Bank, ING Bank.

04

Plata cu Criptomoneda direct la POS

Din acest an, SmartCash POS este compatibil cu cele mai noi tehnologii de plata electronica și cu monedele viitorului. Plata cu cryptomonedele Bitcoin sau Etherium se face instantaneu, prin serviciul GoCrypto și portofelul Elly, făra nici un timp de așteptare blockchain. Detalii Conectare GoCrypto

Plata cu Criptomonede in SmartCash POS
05

Conectarea caselor de marcat la serverele ANAF

SmartCash POS este compatibil cu toate modelele de case de marcat avizate pentru faza a II-a de implementare a caselor de marcat cu serverul ANAF. 
06

Integrare cu procesatorii de comenzi rapide

În cooperare cu noile funcții integrate in API-ul SmartCash RMS, sistemul SmartCash POS permite emiterea automata a bonurilor fiscale pentru comenzi sosite online, folosind principiul de monitorizare a comenzilor pe mese sau pe grupe de comenzi, ținând cont de capacitatea maximă de livrare disponibilă.

SmartCash RMS

Comunitate

Intră în contact cu echipa noastră și cu ceilalți utilizatori SmartCash.

Forum

Ai o întrebare? Cauți un răspuns? Începe cu încredere de aici!

Istoric Versiuni

Lista de noutăți implementate în fiecare build SmartCash RMS.