Versiuni de distributie SmartCash POS

Programul SmartCash POS este disponibil in doua versiuni de distributie. In tabelul urmator sunt prezentate comparativ principalele diferente dintre versiuni si tipul de magazin pentru care sunt recomandate.

 

 

Versiunea Standard se adreseaza magazinelor clasice, asigurand totalitatea functiilor necesare pentru desfasurarea vanzarii. Include si suport pentru modelul de fidelizare simpla, bazat pe carduri de fidelitate cu discount fix, implementat in programul de baza SmartCash Shop.

Suplimentar fata de functiile versiunii Standard, versiunea Professional poate fi integrata cu sistemul de fidelizare avansata, implementata prin programul SmartCash Fidelity. Astfel sunt posibile aplicarea de scheme de fidelizare cu discount progresiv, contorizarea vanzarilor si vanzarea pe credit. De asemnea versiunea Professional permite validarea online a voucherelor valorice emise in sisteme deschise. Numai cu varianta Professional este posibila vanzarea de servicii prepay si incasarea de facturi pentru utilitati folosind serviciile PayZone, fara a mai necesita nici un dispozitiv suplimentar.


Model Licentiere SmartCash POS