Capturi de ecran SmartCash POS

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cateva dintre interfetele de operare ale programului SmartCash Shop. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Interfata de Vanzare Automatizata

Interfata principala de vanzare a programului SmartCash POS este caracterizata prin simplitate. Nimic de prisos in aceasta interfata, numai functiile necesare desfasurarii procesului de vanzare. Orice alta functie este disponibila prin apasarea unui buton.


Interfata de Vanzare prin Cautare

Cautarea produselor urmata de vanzarea imediata pe bon este posibila din aceasta interfata. Pot fi introduse filtre complexe doar dintr-o apasare de buton. La fel ca toate celelalte interfete utilizator ale programului SmartCash POS si aceasta interfata reduce la maximum doua apasari de buton orice actiune a casierului.


Interfata de Vanzare cu Paleta Butoane

Aceasta interfata este disponibila doar folosind display-uri touchscreen. Paletele de butoane pot contine doar text ca in aceasta captura sau pot avea atasate si iconite ajutatoare. Pentru o retea de magazine paletele de butoane disponibile sunt definite din centrala de nagazine fiind apoi valabile in orice magazin.


Calculatorul de Bonuri Valorice

Adaugarea de bonuri valorice la plata se face dintr-o interfata grafica ce permite calcularea cu sau fara rest a numarului de bonuri necesar pentru acoperirea sumei de plata. Se pot accepta si bonuri provenite de la furnizori diferiti pe acelasi bon. Interfata asigura culegera tichetelor valorice si obtinerea ulteriorara automata a borderourilor din aplicatia SmartCash Shop.


Autorizarea Operatiilor Critice

Orice operatie critica poate fi autorizata de catre un utilizator cu rol de supervizor. In aceasta categorie intra anularile de bon sau de articol, acordarea de discount-uri, pe articole sau pe bon, etc. Autorizarea se poate face cu parola sau card magnetic sau cu cod de bare sau prin ecuson cu cod de bare.


Autentificarea Operatorilor

Toate operatiile efectuate prin SmartCash POS necesita autentificarea prealabila. Astfel toate tranzactiile, chiar daca sunt efectuate de casieri succesiv, in cadrul aceluias schimb pot fi apoi separate cu usurinta. Accesul securizat permite definirea de drepturidiferentiate de acces la oricare din functionalitatile programului SmartCash POS.


Interfata Vectoriala de Vanzare de Mare Viteza

Pentru terminalele POS cu resurse de calcul limitate si incarcare mare programul pune la dispozitie interfete grafice definite vectorial, care incarca la minim memoria si resursele de afisare. Aceste interfete alaturi de tuning-ul fin al prioritatii procesului in sistemul de operare Windows, permit exploatarea SmartCash POS pe absolut orice dispozitiv PC, indiferent de resursele de calcul disponibile.


Interfata Vectoriala de Vanzare cu Contrast Ridicat

Alaturi de interfetele bazate pe skin-uri, interfetele grafice vectoriale, ca cea din aceasta captura exista si in variante de contrast ridicat pentru monitoare plasate in soare sau in zone luminate frontal din magazine.


Reglarea prioritatii procesului SmartCash POS

Pentru sisteme POS amplasate pe linii de incasare cu cadenta extrema, se poate stabili din optiunile de configurare prioritatea procesului SmartCash POS pentru sistemul de operare. In acest fel se pot exploata pana la maximum resursele de calcul ale sistemului de operare la incarcari foarte mari ale terminalului POS.


Personalizarea interfetelor POS si modificarea functiilor disponibile

Pentru configurarea sistemului POS este disponibila o interfata unica specializata prin care toti parametrii sunt selectati. Dupa salvarea optiunior terminalul POS va functiona permanent in regimul ales.


Versiuni Distributie SmartCash POS