Licentierea programului SmartCash Netbridge

Licentierea programului SmartCash Netbridge se face pentru fiecare PC pe care acesta ruleaza, indiferent de numarul de retele de magazine monitorizate. Dreptul de utilizare nu este transmisibil fiind acordat doar pentru utilizarea a cate unei singure instante de program pe fiecare dispozitiv la un moment dat.

In continuare sunt descrise principalele drepuri acordate utilizatorilor de catre producator, prin contractul de licentiere.

Testarea programului SmartCash Netbridge inainte de cumparare

Modelul de licentiere permite exploatarea programului SmartCash Netbridge in regim demonstrativ, folosind o baza de date de proba, pentru testarea si verificarea utilitatii acestuia. SmartCash Netbridge poate functiona in acest regim pentru o singura retea de magazine si pentru un singur magazin cu un set restrans de interfete de export.

Licenta Retail

In cazul programului SmartCash Netbridge singurul model de licentiere este cel corespunzator grilei standard, retail (of the shelf). Pentru variantele Oxygen de licentiere costul licentelor este inclus in cel al licentelor SmartCash Oxygen, impreuna cu care se livreaza.

Activarea programului SmartCash Netbridge

Activarea programului SmartCash Netbridge se face cu un certificat nominal care permite utilizarea programului in conformitate cu varianta de distributie achizitionata. Activarea licentei se efectueaza prin intermediul unei chei de activare generata pentru identificatorul unic al sistemului. La achizitionarea in rate, sunt generate chei de activare provizorii, cu durata de expirare sincronizata cu termenele de plata agreate prin contract. Cheile de activare permanente sunt emise dupa plata ultimei rate.

Mutarea unei licente SmartCash Netbridge de pe un calculator pe altul

Magister recunoaste dreptul utilizatorilor SmartCash RMS de a muta programele de pe un calculator pe altul. Mutarea este conditionata de obligativitatea de a dezinstala licenta de pe calculatorul vechi si de a solicita o noua cheie de activare pentru calculatorul nou. La dezinstalarea de pe calculatorul vechi este generat automat un cod de dezinstalare ce trebuie comunicat pentru obtinerea noii chei de activare.


Necesitati de Calcul SmartCash Netbridge