Capturi de ecran SmartCash Netbridge

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cu interfetele de configurare ale programului SmartCash Netbridge. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Pornirea SmartCash Netbridge in System Tray

Fiind un pogram de monitorizare, SmartCash Netbridge ruleaza transparent pentru utilizator, efectuand in fundal operatiile de primire si centralizare date. La rularea in regim de aplicatie, dupa pornirea programului, este afisata o iconita in zona system tray si mesaje corespunzatoare starii programului. Prin click pe iconita se pot accesa optiunile de functionare ale programului.


Interfata SmartCash Netbridge

Interfata serverului este una simpla, ce afiseaza implicit log-ul operatiilor in curs (conectari, deconectari, copiere date, conversie intr-un format sau altul, etc). Programul poate fi configurat sa opereze si in regim de serviciu Windows, situatie in care el functioneaza fara a interactiona cu desktop-ul.


Lista de Clienti (Retele de Magazine)

SmartCash Netbridge poate verifica la intervale regulate de timp o lista de retele de magazine pentru agregarea datelor sosite de a acestea. In imagine este afisata lista de magazine monitorizate, de unde se pot accesa optiunile de editare a parametrilor de agregare a datelor.


Actualizarea Datelor pentru o Retea de Magazine

Actualizarea datelor de conectare si agregare a datelor primite de la o retea de magazine. In functie de actiunea pentru exportul de date selectata, sunt diponibile campurile necesare pentru prelucrarea datelor.


Stabilirea Intervalului de Verificare

Intervalul de verificare a noilor raportari sosite de la o retea de magazine se poate seta la valori incepand de la 1 minut .


Alertarea prin Email

In cazul in care programul depisteaza erori in procesul de preluare si agregare a datelor, pe langa afisarea erorii in log-ul curent, o alerta prin email poate fi transmisa la administratorul de retea. Datele din aceasta pagina stabilesc serverul SMTP si celelalte date necesare. Optional se pot utiliza si servere publice de tipul Gmail.


Model Licentiere SmartCash Mobility