Ce este SmartCash Netbridge?

SmartCash Netbridge este o componenta esentiala a pachetului software SmartCash Retail Management System atunci cand acesta este utilizat intr-o retea de magazine. Netbridge asigura agregarea centralizata in diverse formate a tuturor tranzactiilor provenite din reteaua de magazine. 

Programul este de asemenea gandit si ca o interfata universala automata intre furnizorii de aplicatii complementare (contabilitate, ERP, eCommerce) si retele de magazine ce ruleaza platforma SmartCash RMS.

Intr-o retea SmartCash toate magazinele functioneaza independent unul de celalalt din punct de vedere operational, tranzactionand fiecare in cate o baza de date proprie. Magazinele efectueaza raportari ale activitatilor curente catre centrala de magazine. Pentru o fiabilitate ridicata si costuri minime ale infrastructurii de comunicatie transferul de date se face prin reteaua internet folosind protocolul FTP.

Rolul programului SmartCash Netbridge este acela de a consulta serverele retelelor de magazine SmartCash si de a aduce in mod controlat datele de pe acestea in locatia in care se face prelucrarea lor. Practic SmartCash Netbridge reprezinta o aplicatie care asigura integrarea oricarei platforme software complementare, fie ea de contabilitate, analiza de date, eCommerce sau ERP cu retelele de magazine SmartCash RMS.

 

Prezentare generala video

Functionalitati principale

  • Permite definirea unei liste de retele de magazine monitorizate;
  • Asigura verificarea la intervale de timp prestabilite a datelor centralizate pentru fiecare retea de magazine;
  • Transfera datele de pe serverele de retea de magazine intr-o locatie sau pe un server de date predefinit;
  • Poate efectua prelucrarea si exportul acestora in formate diferite: SAP iDoc, EDI sau DBF, MSSQL;
  • Asigura validarea fiecarui pachet de date si garanteaza consistenta datelor agregate;
  • Asigura implementarea unei politici unitare de securitate a transferurilor de date corespunzator cu cea a fiecarui client in parte;
  • Transmite automat cereri de retransmitere raportare catre magazinele la care au fost constatate erori;
  • Transmite alerte prin email catre administratorii retelelor de magazine sau catre administratorul central in cazul in care s-au produs disfunctionalitati (raportari lipsa);
  • Salveaza intr-un singur log toata activitatea;
  • Poate fi instalat cu usurinta pe orice sistem fara a necesita multe resurse.

Netbridge – Fundatie pentru furnizori de servicii cu valoare adaugata

SmartCash Netbridge este proiectat pentru a accesa simultan mai multe retele de magazine SmartCash. De aceea este extrem de util firmelor de contabilitate generala sau furnizorilor de servicii de analiza de date carora li se usureaza dramatic efortul de colectare a datelor pentru clientii de tip comercianti mici si medii sau retelelor cu un numar mare de magazine.

Datorita modului de lucru transparent si a modalitatilor de autocorectie redundanta a transferurilor de date SmartCash Netbridge le permite furnizorilor de servicii (firmelor terte) sa se concentreze asupra propriilor servicii fara sa piarda timp pretios cu colectarea si validarea datelor.


Functionalitati Detaliate SmartCash Netbridge