Licentierea programelor SmartCash Mobility

Licentierea programelor din solutia SmartCash Mobility se face pentru fiecare dispozitiv mobil in parte si pentru PC-ul pe care ruleaza partea de server a pachetului software. Dreptul de utilizare nu este transmisibil fiind acordat doar pentru utilizarea a cate unei singure instante de program pe fiecare dispozitiv la un moment dat.

In continuare sunt descrise principalele drepuri acordate utilizatorilor de catre producator, prin contractul de licentiere.

Testarea programului SmartCash Mobility inainte de cumparare

Modelul de licentiere permite exploatarea programelor SmartCash Mobility in regim demonstrativ, folosind o baza de date de proba, pentru testarea si verificarea utilitatii acestuia. SmartCash Mobility poate functiona in acest regim pentru maxim 25 de interogari succesive de la terminale dupa care trebuie restartat.

Licenta OEM si Licenta Retail

Atunci cand programele SmartCash Mobility sunt achizitionate separat de echipamentele pe care ruleaza, pretul unei licente este corespunzator grilei standard, retail (of the shelf). Pentru situatia achizitionarii preinstalate pe sisteme PC furnizate si preconfigurate de Magister, pretul licentelor de program, este mult mai mic corespunzand grilei OEM de preturi. In cazul terminalelor mobile preinstalate, clientul este gratuit in regim OEM. Pentru a beneficia de acest model de licentiere contactati oricare Dealer Autorizat SmartCash din tara.

Activarea programului SmartCash Mobility

Activarea programului SmartCash Mobility se face cu un certificat nominal care permite utilizarea programului in conformitate cu varianta de distributie achizitionata. Activarea licentei se efectueaza prin intermediul unei chei de activare generata pentru identificatorul unic al sistemului. La achizitionarea in rate, sunt generate chei de activare provizorii, cu durata de expirare sincronizata cu termenele de plata agreate prin contract. Cheile de activare permanente sunt emise dupa plata ultimei rate.

Mutarea unei licente SmartCash Mobility de pe un calculator pe altul

Magister recunoaste dreptul utilizatorilor SmartCash RMS de a muta programele de pe un calculator pe altul. Mutarea este conditionata de obligativitatea de a dezinstala licenta de pe calculatorul vechi si de a solicita o noua cheie de activare pentru calculatorul nou. La dezinstalarea de pe calculatorul vechi este generat automat un cod de dezinstalare ce trebuie comunicat pentru obtinerea noii chei de activare.


Necesitati de Calcul SmartCash Mobility