Capturi de ecran SmartCash Mobility

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cu interfetele de configurare ale serverului SmartCash Mobility, precum si pentru interfetele de operare ale aplicatiei client instalata pe terminalele mobile. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Pornirea Serverului Mobility in System Tray

Fiind un pogram de monitorizare, SmartCash Mobility Server ruleaza transparent pentru utilizator, ascultand in fundal cererile efectuate de catre terminalele mobile monitorizate. La rularea in regim de aplicatie, dupa pornirea programului, este afisata o iconita in zona system tray si mesaje corespunzatoare starii programului. Prin click pe iconita se pot accesa optiunile de functionare ale programului.


Interfata Serverului SmartCash Mobility

Interfata serverului este una simpla, ce afiseaza implicit log-ul operatiilor in curs (conectari, deconectari, cereri de la terminale, etc). Programul poate fi configurat sa opereze si in regim de serviciu Windows, situatie in care el functioneaza fara a interactiona cu desktop-ul.


Selectarea Portului TCP

Serverul Mobility asculta cererile sosite de la terminalele mobile la un port ce se poate stabili de catre utilizator. Portul implicit este 8800.


Conectarea la Baza de Date a Magazinului

Ca si celelalte componente software de magazin serverul Mobility se conecteaza la baza de date unica a magazinului operand informatiile in timp real.


Definirea Listei cu Terminalele Monitorizate

Pentru a se putea conecta, fiecare terminal mobil trebuie inregistrat cu serverul Mobility. Fiecare terminal are un numar unic al carui corespondent trebuie sa existe in lista definita pe server. In plus se pot stabili drepturi diferite de acces la informatii de la un terminal la altul.


Selectarea Imprimantei pentru Listarea de pe Terminal

Aplicatia client, instalata pe terminalele mobile, are posibilitatea de a transmite spre imprimare diverse documente: liste de receptie, comenzi interne, liste de transfer, etc. Toate aceste documente sunt transmise catre imprimanta selectata in aceasta pagina la Serverul Mobility.


SmartCash Mobility Client Android – Interfata de Autorizare

Autentificarea in SmartCash Mobility Client pentru Android se face pe baza de nume utilizator si parola. Aceste date se introduc usor fie prin tastatura virtuala, fie prin cea fizica. De asemenea, autentificarea se mai poate face si prin scanarea unui ecuson sau card de acces.


SmartCash Mobility Client Windows CE – Interfata de Autorizare

Autentificarea se face similar cu orice alt program SmartCash RMS, folosind acelasi nume de acces si parola. Informatiile pot fi introduse rapid prin scanarea unui ecuson sau a unui card de acces.


SmartCash Mobility Android – Optiuni

Meniul de Optiuni poate fi accesat doar din contul de Administrator. Acest tip de utilizator poate sa faca setari referitorare la tema interfetei, citirea codurilor de bare, receptia de marfa, automatizari etc.


SmartCash Mobility Android – Meniu Principal

Odata autentificarea realizata cu succes, utilizatorul poate selecta din meniul principal operatia pe care intentioneaza sa o faca cu ajutorul terminalului mobil. Meniul de tip lista permite accesarea rapida a functiilor programului.


SmartCash Mobility pentru Windows CE – Selectarea Operatiei din Meniu

Dupa autentificare, dintr-un meniu se poate selecta operatiunea curenta ce urmeaza a fi efectuata cu terminalul. La un moment dat o singura operatie poate fi desfasurata. La intreruperea unei operatii (de exemplu receptie marfa) pentru a efectua un alt tip de operatie (de exemplu verificare raft), dupa revenirea la operatia initiala aceasta poate fi continuata din punctul in care s-a ramas.


SmartCash Mobility Client Android – Receptia de la Furnizori

Modulul de receptie afiseaza informatii in timp real dupa scanarea articolului receptionat. Pentru managementul eficient al stocurilor, sunt afisati doi parametri importanti: Stoc Alerta si Stoc Optim. Modulul mai furnizeaza informatii legate de pretul de achizitie, pretul special, adaosul comercial real, stocul curent.


SmartCash Mobility Client Windows CE – Receptia de la Furnizori

Modulul de receptie permite afisarea de informatii in timp real dupa scanarea articolului receptionat. Este afisat inclusiv ultimul pret de achizitie istoric pentru verificari.


SmartCash Mobility Client – Verificarea de Raft

Modulul de verificare de raft permite consultarea interactiva a bazei de date centrale afisand inclusiv stocul instantaneu din sistem. Din acelasi modul se pot transmite spre etichetare diferite articole.


SmartCash Mobility Client – Transferul de Marfa

Similar cu modulul de receptie si cel de transfer permite culegerea listelor de transfer pentru avizare ulterioara.


SmartCash Mobility Client – Inventarierea pe Loturi

Aplicatia de inventariere mobila are doua moduri de functionare: generala si pe loturi. In varianta generala se scaneaza continuu toate produsele pana la finalizarea produselor, in timp ce varianta le loturi permite verificarea pe loturi a numarului total de produse scanate anterior trecerii lor pe lista de inventariere.


SmartCash Mobility Client – Culegerea Comenzilor Interne

Modulul de culegere a comenzilor interne permite afisarea de diverse informatii precum si modificarea comenzilor inainte de transmiterea lor catre casele de marcat pentru incasare. La final se poate tipari on bon de comanda pe o imprimanta portabila sau pe imprimanta de documente a serverului Mobility.


Model Licentiere SmartCash Mobility