Capturi de ecran SmartCash Lynx

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cu interfetele de configurare ale programului SmartCash Lynx. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Interfata SmartCash Lynx

Interfata utilizator SmartCash Lynx, afiseaza implicit log-ul operatiilor in curs (transferuri de date si operatii diverse). Programul poate fi configurat sa opereze si in regim de serviciu Windows, situatie in care el functioneaza fara a interactiona cu desktop-ul.


Sumarul optiunilor de functionare

In interfata utilizator este posibila afisarea tuturor setarilor in baza carora functioneaza programul la un moment dat.


Optiuni: Setarea bazei de date SmartCash

Programul SmartCash Lynx functioneaza conectat la o baza de date de magazin sau din centrala de magazine.


Optiuni: Sincronizarea nomenclatoarelor primare

In aceasta pagina se pot selecta nomenclatoarele primare ce vor fi actualizate automat, precum si cadenta de sincronizare.


Optiuni: Raportarea tranzactiilor

In aceasta pagina se activeaza raportarea automata a tranzactiilor si cadenta de raportare.


Optiuni: Interfata Server MSSQL pentru integrare ERP

SmartCash Lynx permite integrarea cu orice solutie software externa in scopul actualizarii nomenclatoarelor de produse la centrala de magazine. Integrarea se face prin intermediul unei baze de date de tip MSSQL.


Optiuni: Alertare si monitorizare

Optiunile de log si alertare in caz de eroare sunt disponibile din aceasta paleta de optiuni. Programul poate efectua oprirea automata a sistemului pe care ruleaza la o anumita ora stabilita pe cale administrativa.


Model Licentiere SmartCash Lynx