Licentierea serviciilor SmartCash Everywhere

Licentierea Serviciilor SmartCash Everywhere se face pentru serverul fizic pe care acestea ruleaza. Dreptul de utilizare nu este transmisibil fiind acordat doar pentru utilizarea unei singure instante de program pentru o retea de magazine.

In continuare sunt descrise principalele drepuri acordate utilizatorilor de catre producator, prin contractul de licentiere.

Testarea programului SmartCash Everywhere inainte de cumparare

Modelul de licentiere si conditiile de utilizare (doar in cadrul unei retele existente) nu permite exploatarea programului SmartCash Everywhere in regim demonstrativ.

Licenta Server Standard si Licenta Server REST

Versiunea Standard, destinata operarii in cadrul propriei retele de magazine este acordata gratuit, fiind o componenta de baza a oricarei retele de magazine SmartCash. Versiunea REST este licentiata contra cost, fiind activata doar atunci cand interfatarea cu aplicatii terte este necesara.

Activarea programelor SmartCash Everywhere

Activarea licentelor serviciilor SmartCash Everywhere se face cu cate un certificat nominal care permite utilizarea programului in conformitate cu varianta de distributie achizitionata. Activarea licentei se efectueaza prin intermediul unei chei de activare generata pentru identificatorul unic al sistemului. La achizitionarea in rate, sunt generate chei de activare provizorii, cu durata de expirare sincronizata cu termenele de plata agreate prin contract. Cheile de activare permanente sunt emise dupa plata ultimei rate.

Mutarea unei licente SmartCash Everywhere de pe un server pe altul

Magister recunoaste dreptul utilizatorilor SmartCash RMS de a muta programele de pe un calculator pe altul. Mutarea este conditionata de obligativitatea de a dezinstala licenta de pe calculatorul vechi si de a solicita o noua cheie de activare pentru calculatorul nou. La dezinstalarea de pe calculatorul vechi este generat automat un cod de dezinstalare ce trebuie comunicat pentru obtinerea noii chei de activare.