Capturi de ecran SmartCash Everywhere

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cu interfetele de configurare ale programului SmartCash Everywhere. In acelasi timp sunt prezentate modele de configurare specifice componentelor dintr-o centrala de magazine. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Interfata SmartCash Everywhere

Interfata utilizator SmartCash Everywhere, este similara altor produse de acelasi tip din suita SmartCash RMS. Programul este destinat sa opereze in regim de serviciu Windows, inetrfata fiind folosita doar pentru activitatile de configurare.


Optiunile de functionare

Folosind interfata inclusa in SmartCash Everywhere Standard Server se configureaza atat serviciul standard cat si varianta REST a acestuia.


Programele instalate intr-o centrala de magazine cu incarcare mica

In aceasta imagine sunt prezentate componentele software instalate intr-o centrala de magazine cu incarcare redusa si repartizarea lor pe statii de lucru si servere.


Programele instalate intr-o centrala de magazine cu incarcare medie si mare

In aceasta imagine sunt diferentiate componentele software SmartCash RMS repartizate pe servere specializate pentru o incarcare medie si mare cu date.


Interfata web pentru testarea metodelor REST implementate in SmartCash Everywhere

Serviciul SmartCash Everywhere REST Server pune la dispozitia programatorilor o interfata web AJAX care permite executarea tuturor metodelor disponibile cu intoarcerea rezultatului corespunzator pentru fiecare dintre acestea in sectiunea inferioara.


Integrarea Serviciului REST SmartCash Everywhere cu un ERP extern

Schita din aceasta imagine prezinta componentele software si interactiunea dintre ele in cazul cuplarii unei retele de magazine SmartCash RMS la un ERP extern.


Integrarea Serviciului REST SmartCash Everywhere cu un site eCommerce

Schita din aceasta imagine prezinta componentele software si interactiunea dintre ele in cazul cuplarii unui site eCommerce la o retea de magazine operata cu SmartCash RMS.


Model Licentiere SmartCash Everywhere