Licentierea programului SmartCash ECR

Licentierea se face pentru fiecare casa de marcat conectata simultan la serverul de monitorizare. Modelul de licentere este denumit pe dispozitiv.

In continuare sunt descrise principalele drepuri acordate utilizatorilor de catre producator, prin contractul de licentiere.

 

Testarea programului SmartCash ECR inainte de cumparare

Modelul de licentiere permite exploatarea programului SmartCash ECR in regim demonstrativ, folosind o baza de date de proba, pentru testarea si verificarea utilitatii acestuia. In acest regim SmartCash ECR poate efectua maxim 5 tranzactii de vanzare dupa care trebuie restartat.

Licenta pe Dispozitiv

Programul SmartCash ECR este licentiat pentru numarul de case conectate la acesta. Pentru fiecare casa de marcat trebuie achizitionata cate o licenta de operare. Licenta nu tine cont de tipul sau modelul casei de marcat ci numai de numarul de case conectate la acelasi server de monitorizare la un moment dat.

Activarea programului SmartCash ECR

Activarea licentelor de operare pentru program SmartCash ECR se face cu un certificat nominal care permite utilizarea programului pentru numarul de case solicitate. Activarea licentei se efectueaza prin intermediul unei chei de activare generata pentru identificatorul unic al sistemului pe care e instalat programul. La achizitionarea in rate, sunt generate chei de activare provizorii, cu durata de expirare sincronizata cu termenele de plata agreate prin contract. Cheile de activare permanente sunt emise dupa plata ultimei rate.

Mutarea unei licente SmartCash ECR de pe un calculator pe altul

Magister recunoaste dreptul utilizatorilor SmartCash RMS de a muta programele de pe un calculator pe altul. Mutarea este conditionata de obligativitatea de a dezinstala licenta de pe calculatorul vechi si de a solicita o noua cheie de activare pentru calculatorul nou. La dezinstalarea de pe calculatorul vechi este generat automat un cod de dezinstalare ce trebuie comunicat pentru obtinerea noii chei de activare.


Necesitati de Calcul SmartCash ECR