Capturi de ecran SmartCash ECR

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cu interfetele de configurare ale programului SmartCash ECR. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Pornirea Programului in System Tray

Fiind un pogram de monitorizare, SmartCash ECR ruleaza transparent pentru utilizator, ascultand in fundal cererile de vanzare efectuate de la casele de marcat. La rularea in regim de aplicatie, dupa pornirea programului, este afisata o iconita in zona system tray si mesaje corespunzatoare starii programului. Prin click pe iconita se pot accesa optiunile de functionare ale programului SmartCash ECR.


Definirea Listei de Case Monitorizate

Un set de optiuni importante sunt legate de lista caselor monitorizate. La definirea fiecareia se stabileste portul serial de comunicatie si viteza de comunicatie in conformitate cu cele programate si in casa de marcat. Pot fi monitorizate simultan modele diferite de case de marcat online.


Regulile de Interpretare ale Codurilor de Cantar

Prin optiunile din aceasta pagina sunt stabilite regulile de interpretare ale codurilor de bare generate de cantarele cu etichetare.


Salvarea Tranzactiilor de Vanzare si de Incasare

In aceasta pagina sunt selectate fisierele in care se stocheaza tranzactiile de vanzare si de incasare pe parcursul unui schimb. Aceste fisiere sunt importate in programul SmartCash Shop la sfarsitul de zi.


Conectarea la Baza de Date a Magazinului

Vanzarea oricarui articol prin casa de marcat este posibila doar prin interogarea online a bazei dedate centrale a magazinului. In aceasta pagina se seteaza modalitatea de acces la serverul SQL de magazin si la baza de date.


Instalarea ca Serviciu Windows

Programul SmartCah ECR poate fi rulat si in regim de serviciu Windows. In acest regim programul nu mai interactioneaza deloc cu utilizatorii, (nu mai este prezent pe desktop) putand opera si atunci cand pe sistem nu este autentificat nici un operator (pe servere).


Model Licentiere SmartCash ECR