Software pentru Magazin SmartCash ECRCe este SmartCash ECR?

SmartCash ECR este aplicatia din pachetul software SmartCash Retail Management System responsabila cu efectuarea vanzarilor prin case de marcat online, conectate la un sistem PC de backoffice. 

Programul asigura desfasurarea procesului de vanzare cu amanuntul in magazine dotate cu case de marcat ce interogheaza un PC pentru efectuarea tranzactiilor de vanzare. Echipamentul pe care se opereaza vanzarile este casa de marcat rezultand un cost extrem de scazut al punctului de vanzare.

Dezvoltat initial ca sub titulatura de driver universal pentru case de marcat online, SmartCash ECR a evoluat intr-un server pentru case de marcat online, capabil sa monitorizeze mai multe case de marcat simultan.

Simplitatea operarii si costul scazut pe punct de vanzare, a facut ca modelul bazat pe case de marcat online sa aiba o larga raspandire. In ultimii ani insa, datorita cresterii exigentei cumparatorilor, a necesitatii implementarii de politici de fidelizare la nivelul casei de marcat, precum si pentru operarea stocului in timp real, solutiile simple, bazate pe case de marcat online au inceput sa fie inlocuite de cele bazate pe terminale POS cu imprimanta fiscala.

Totusi, datorita simplitatii in operare si a costului redus, SmartCash ECR ramane in continuare o optiune ce poate fi luata in calcul in magazine alimentare din mediul satesc si preorasenesc sau in magazine in care lipsa programelor de fidelizare a clientilor la nivelul casei de marcat nu constituie o problema.

Prezentare generala video

Functionalitati principale

  • Vanzarea cu amanuntul cu emiterea bonului fiscal la casa de marcat;
  • Efectuarea automatizata a vanzarii produselor folosind un cititor de coduri de bare conectat la casa de marcat;
  • Efectuarea manuala a vanzarii produselor folosind coduri PLU;
  • Interpretarea codurilor de bare de cantar pentru produsele cantarite pe cantare cu etichetare;
  • Controlul casierilor dupa numarul de cheie;
  • Interogarea in timp real a nomenclatorului de produse din backoffice la fiecare tranzactie de vanzare;
  • Salvarea in timp real a tranzactiilor de vanzare pe sistemul din backoffice;
  • Salvarea tranzactiilor de incasare pe sistemul din backoffice la inchiderea bonului fiscal;

Capturi Ecran SmartCash ECR