Capturi de ecran SmartCash Check

In aceasta pagina sunt prezentate capturi de ecran pentru cu interfetele de configurare ale serverului SmartCash Check. Pentru afisarea marita a fiecarei interfete dati click pe imaginea reprezentativa.

Pornirea Serverului Check in System Tray

Fiind un pogram de monitorizare, SmartCash Check  ruleaza transparent pentru utilizator, ascultand in fundal cererile efectuate de catre verificatoarele de preturi monitorizate. La rularea in regim de aplicatie, dupa pornirea programului, este afisata o iconita in zona system tray si mesaje corespunzatoare starii programului. Prin click pe iconita se pot accesa optiunile de functionare ale programului.


Interfata Serverului SmartCash Check

Interfata serverului este una simpla, ce afiseaza implicit log-ul operatiilor in curs (conectari, deconectari, cereri de la verificatoare, etc). Programul poate fi configurat sa opereze si in regim de serviciu Windows, situatie in care el functioneaza fara a interactiona cu desktop-ul.


Conectarea la Baza de Date a Magazinului

Ca si celelalte componente software de magazin serverul SmartCash Check se conecteaza la baza de date unica a magazinului operand informatiile in timp real.


Model Licentiere SmartCash Check