Va asteptam la Scoala de Vara 2015!

Non Suport
1 postare Subiectul este inchis pentru discutii

Dragi utilizatori,

Saptamana viitoare redeschidem Scoala de Vara Magister. Interesul vostru in a va perfectiona cunostintele de utilizare a programelor pe care le dezvoltam ne-a motivat sa demaram acest proiect si iata ca astazi am ajuns la a patra editie.

Scoala de Vara Magister 2015 se va desfasura in fiecare vineri a lunii august (7, 14, 21 si 28 august), de la 10:00 la 13:00, la sediul nostru de pe str. Radu de la Afumati nr. 62, Sector 2 Bucuresti.

Aceasta e tematica pe care v-o propunem:

1. SmartCash POS: interfata de restaurant. Crearea si intretinerea meniurilor in SmartCash Shop. Configurare SmartCash POS pentru regimul de lucru restaurant.
2. Avans si comenzi in asteptare. Deschiderea unei comenzi in asteptare cu avans. Incasarea comenzii cu stornarea avansului pe bon.
3. Comenzi speciale. Lansarea comenzilor de aprovizionare din SmartCash POS.
4. SmartCash Fidelity 2.0. Gestionarea programelor de fidelizare. Urmarirea activitatii clientilor. Gestionarea furnizorilor de carduri de fidelitate.
5. Gestionarea comenzilor de aprovizionare/speciale. Emiterea rapida a unei comenzi de aprovizionare. Gestionarea comenzilor speciale efectuate prin SmartCash POS. Receptia comenzilor de aprovizionare.
6. SmartCash Gateway: serviciul cloud pentru interconectarea comerciantilor cu furnizorii. Actualizarea caracteristicilor unui produs pe baza informatiilor puse la dispozitie de furnizori. Adaugarea automata de articole noi trimise de furnizori prin validarea operatorului. Schimbul de informatii cu furnizorul. Transmitere si receptionare comenzi.
7. Analize aplicate pentru retele de magazine din SmartCash Everywhere.
8. Integrare platforme de comert on-line. Exemple de integrari. Dispeceratul de livrari.

Asteptam si propunerile voastre de subiecte.

Intrucat locurile sunt limitate, este necesar sa va confirmati participarea la numarul de telefon: 031.821.01.50 sau la adresa de e-mail: stefania.moraru @ magister.ro. Speram sa fiti prezenti la seminarii in numar cat mai mare 🙂

Subiectul ‘Va asteptam la Scoala de Vara 2015!’ este inchis pentru raspunsuri noi.