TERMENE EXPIRATE

Non Suport
8 postari

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, la versiunea SMARTCASH SHOP – DISTRIBUTIE COMPACT, nu este disponbila aceasta optiune? In catalogul de produse am posibilitatea de a seta un numar de zile de valabilitate dar cand receptionez un produs anume nu apare posibilitate de a-i seta data de expirare.
Multumesc.

Buna ziua!
Optiunea de a monitoriza termenele de expirare si perisabilitati sunt disponibile in versiunea de distributie MONO, PROFESIONAL si NETCENTER!

Multumesc!

Am 1 an de cand folosesc SMARTCASH SHOP si inca nu stiu toate diferentele intre versiuni. Cred ca ar fi o idee buna de marketing sa aflam ce pot face in plus versiunile superioare. Multumesc.

Buna ziua!
Va multumim pentru mesaj.
Toate noutatile si imbunatatirile aduse programelor din suita aplicatiilor SmartCash sunt aduse la cunostinta clientilor si partenerilor nostri prin newslettere. In cazul in care nu primiti aceste newslettere va rugam sa luati legatura cu secretariatul nostru pentru a va actualiza datele.
Tot odata, managerul de actualizari care este instalat implicit cu aplicatiile, afiseaza notificari de tip pop-up in partea dreapta jos a ecranului prin care utilizatorul este instiintat despre faptul ca exista o noua versiune de program disponibila pentru upgrade.
Prin simplul dublu-click pe aplicatie vor fi afisate noutatile versiunii.
De asemenea in background-ul programului de gestiune, atunci cand nu este afisat nomenclatorul de produse, regasiti cele mai noi postari de pe forum, unde, desigur sunt postate si noutatile versiunilor de SmartCash.

M-am referit strict la diferentele dintre versiuni. Probabil ca o versiune superioara fata de a mea face si unele lucruri in plus, de care posibil sa am sau nu nevoie, dar daca as sti de o facilitate pe care mi-o ofera o versiune superioara si de care m-as putea folosi, probabil ca as dori un upgrade de versiune. Deocamdata singura facilitate pe care o stiu si pe care as dori-o ar fi marcarea si modificarea multipla a produselor, dar deocamdata pentru mine nu se justifica diferenta de pret pentru versiunea superioara. Sunt sigur ca sunt si alte facilitati pe care probabil ca le-as gasi folositoare dar de care nu stiu nimic. Multumesc.

este posibil sa gasiti raspunsul la intrebarile dvs. pt fiecare versiune de program la link-urile de mai jos:

– pt Shop: https://www.smartcash.ro/smartcash-shop/versiuni-smartcash-shop
– pt POS: https://www.smartcash.ro/smartcash-pos/versiuni-smartcash-pos

in subsol la fiecare link de mai sus, regasiti matricea completa cu ceea ce face fiecare program.

  • Acest răspuns a fost modificat acum 3 ani, 5 luni de către  andreimargaa.

Mulțumesc. Foarte util pentru mine.

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.