SmartCash RMS disponibil cu manualul inclus!

Anunt
1 postare Subiectul este inchis pentru discutii

Incepand cu data de 15 iulie 2008 programele incluse in pachetul SmartCash RMS produse de firma noastra vor fi livrate si pe suport de tip CD la acelasi pret.

Ca atare, partenerii nu trebuie sa factureze suportul fizic catre clientul final, costul acestuia fiind suportat integral de catre firma noastra, fiind inclus in pretul licentei principale.

Continutul pachetului fizic de distributie va fi insa diferit in functie de versiunea de program achizitionata, dupa cum urmeaza:
– Clientii care au achizitionat versiunile Start, Compact sau Mono ale programului SmartCash Shop vor primi in cutie numai CD-ul ce contine programul;
– Clientii care au achizitionat versiunile Professional si NetCenter vor primi in plus, gratuit, si un manual in forma tiparita in aceeasi cutie de distributie;
– Fiecare client va primi cate un pachet pentru fiecare licenta principala instalata, deci cate un pachet per locatie.

Pentru clientii care doresc achizitionarea suplimentara de manuale in forma tiparita, pretul acestuia este 40RON fara TVA.

Rugam partenerii sa nu factureze suplimentar costul suportului fizic catre clientul final, acesta fiind suportat integral, dupa cum am mentionat, de catre firma noastra.

Subiectul ‘SmartCash RMS disponibil cu manualul inclus!’ este inchis pentru raspunsuri noi.