Serii fiscale documente

Non Suport
2 postari

Buna ziua,

Am nevoie sa definesc (si sa folosesc in acelasi timp) 2 serii fiscale la facturi , sa zicem ca am una FMF, facturi marfa si una AMF facturi ambalaj, nu stiu cum sa definesc statia de lucru si nici nu stiu daca exista posibilitatea utilizarii mai multor serii la acelasi tip de document (facturi iesire)

Va multumesc,
Bogdan Apostu

  • Acest subiect a fost modificat acum 3 ani, 6 luni de  Bogapostu.

Programul SmartCash Shop permite asocierea unica a unei statii de imprimare pe o statie de lucru. Doua statii diferite de lucru din acelasi magazin pot imprima pe serii diferite de facturi (carnete), fiecare fiind asignata la statia proprie de imprimare.
Desigur ca puteti defini un numar nelimitat de statii de imprimare (carnete si deci si serii de facturi) dar la un moment dat o statie de lucru poate folosi un singur carnet.
Schimbarea carnetului pentru o statie de lucru nu este insa la latitudinea utilizatorilor ci a administratorului de sistem.
Deci schimbarea carnetului in timpul facturarii nu este posibila din motive de securitate a numerotatiei unice si de conservare a functionarii sistemului independent de utilizatori.

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.