S-a deschis Scoala de Vara Magister!

Anunt
1 postare Subiectul este inchis pentru discutii

Dragi Prieteni,

Daca aveati intrebari sau daca doreati mai multe explicatii legate de exploatarea platformei SmartCash RMS, atunci in luna august aveti ocazia sa va bucurati de toata atentia specialistilor nostri in cadrul Scolii de Vara Magister.

In fiecare vineri a lunii august, de la 10:00 la 13:00, veti putea beneficia gratuit, in centrul scoala Magister, de experienta altor utilizatori SmartCash, iar specialistii nostri va vor oferi raspunsurile corecte la intrebarile pe care le aveti.

Puteti incepe de aici https://www.smartcash.ro/forums postand teme care sa fie abordate in cadrul workshop-urilor. Acesta este momentul pentru a invata sa utilizati eficient si corect solutia noastra. Propune pe forum subiectele care te intereseaza!

Pe parcursul cursurilor, nu vom uita sa va prezentam si ultimele noutati legate de dezvoltarea SmartCash. Veti afla despre:

– Integrarea cu PayZone
– Modulul de comenzi automate
– Noile fise de depozit
– Modificarile aduse programelor de fidelizare cu discount pe articol

Asadar, va asteptam incepand de vineri, 10 august 2012, de la ora 10:00 la 13:00, la sediul nostru din Bucuresti, Strada Wilhelm Filderman nr. 12, Sector 3, la Scoala de Vara Magister. Cursurile sunt organizate in magazinul nostru scoala, pe echipamente reale, exact ca in magazinul dumneavoastra.

Profita de acest program de training pentru a afla functii si facilitati noi ale programului SmartCash, pentru a gasi raspunsurile la intrebarile pe care poate vi le-ati pus si in final, pentru a imbunatati performanta magazinelor dumneavoastra.

Inscrieti-va acum! Numarul maxim de participanti pentru fiecare workshop este de 10 persoane.

Va astept confirmarea participarii la Scoala de Vara Magister pentru datele de: 10, 17, 24 si 31 august.

  • Acest subiect a fost modificat acum 7 ani, 9 luni de  Dor Bujor.
  • Acest subiect a fost modificat acum 7 ani, 8 luni de  Stefania Moraru.
  • Acest subiect a fost modificat acum 5 ani, 4 luni de  Stefania Moraru.
  • Acest subiect a fost modificat acum 4 ani de  Dor Bujor.

Subiectul ‘S-a deschis Scoala de Vara Magister!’ este inchis pentru raspunsuri noi.