Probleme open Api

Non Suport
3 postari

În ultima vreme avem din ce în ce mai multe probleme legat de preluare automată a datelor firmelor prin integrarea cu open api în datele preluate de la open api la câmpul localitate apar tot felul de semne de punctuație spații și alte minuni în fața localităților ce face imposibilă preluare automată a acestor informații. Acest lucru reduce semnificativ productivitatea la vânzare. Momentan am verificat această situație doar la shop însă revin dacă apar probleme și in Pos

Si noi avem aceeasi problema si am dori daca se poate sa adauge automat aceste localitati chiar si cu anomaliile acelea. Am avea si o a doua propunere si anume ca acest camp „Localitate” sa nu mai fie de tip „drop down selection” ci sa fie un camp text normal pentru ca la preluarea automata cu openapi sa nu mai avem probleme.

  • Acest răspuns a fost modificat acum 5 luni, 1 săptămână de către  Arismat.ro.

Referitor la problema mentionata mai sus am discutat la cei de la Open Api si mi-au spus ca modificarea tine de Magister in a acomoda noul format trimis de ministerul de finante in care apar si acele caractere speciale.
Problema nu este doar la firmele noi ci si la cele vechi. Puteti incerca cautarea dupa CUI Magister RO14441945 sa vedeti ca returneaza aceasi situatie.
Va multumesc anticipat pentru verificari.

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.