Luna aprilie, luna testelor anuale pentru Partenerii Certificati Magister

Anunt
2 postari Subiectul este inchis pentru discutii

In atentia Partenerilor Certificati Magister Software.

Dupa cum stiti, luna aprilie este, in fiecare an, luna in care se sustin testele online anuale pentru calificarile profesionale Magister.

Testele finale se sustin online pe portalul nostru de eLearning si vor fi disponibile automat incepand cu data de 1 aprilie 2016 in conditiile in care cursantii au parcurs cu note de trecere cele 11 cursuri lunare.

Si in acest an, calificarile profesionale disponibile sunt:
Tehnician instalare si intretinere solutii SmartCash
Trainer Autorizat SmartCash
Consultant Solutii SmartCash

Nota minima de trecere a testului final este nota 6.

Va invitam sa reinnoiti licentele profesionale ale tehnicienilor pana cel mai tarziu in data de 30 aprilie, data limita de recertificare anuala pentru firmele incluse in programul Partener Certificat Magister Software.

Va rog sa luati in considerare posibilitatea dezvoltarii unui program de instruire si certificare si pentru angajatii clientilor Smartcash, similar cu cel pe care il aveti pentru partenerii Magister.

Un astfel de program ar aduce beneficii ambelor parti, atat Magister prin scaderea numarului de cereri de suport, cat si clientilor, prin instruirea angajatilor proprii in rezolvarea rapida la nivel intern a problemelor uzuale ce tin de Smartcash.

Stiu ca acest lucru se cam bate cap in cap cu interesul comercial al Magister si a parenerilor sai in oferirea de suport platit dar de multe ori la nivel de client ai nevoie de rezolvarea pe loc sau foarte urgenta a unei probleme ivite, mai ales a problemelor ce tin de blocarea vanzarii, si de cele mai multe ori centrul de suport national Magister sau partenerul local nu are posibilitatea sa intervina decat dupa 1-2-3-X ore timp in care clientul pierde bani.

Un astfel de program de instruire pentru clienti nu ar trebui vazut ca un motiv de renuntare la abonamentul de suport ci ca pe o completarea a fortei de reactie in caz de nevoie.

Subiectul ‘Luna aprilie, luna testelor anuale pentru Partenerii Certificati Magister’ este inchis pentru raspunsuri noi.