focalizare campuri si scurtaturi

Non Suport
6 postari

Buna ziua,
Pentru o mai buna productivitate va rog aveti in vedere focalizare mai buna a urmatoarelor campuri:

1. Adaugarea de noi articole pe reteta (in prezent focalizeaza catre campul de catitate nu pe nume produs si dupa alegerea produsului am prefera ca dupa introducerea cantitatii prin ENTER sa se dea OK. Pierderea procentuala este completata foarte rar.
2. transformare libera. Nu focalizeaza pe nume produs si in pasul 2 (la alegerea produsului sursa focalizeaza eronat pe cantitate )
3. Introducerea comenzi CTRL+P la listarea etichetelor. Am folosi mai putin mouseul.
4. la inventariere introducerea CTRL+F pentru a focaliza in campul de denumire produs

In continuarea mesajului de mai sus dupa ultimele actualizari au aparut urmatoarele probleme:
– la modificarea unui produs in catalog anterior se putea valida modificarea din tastatura prin tasta enter. Acum nu mai exista optiune in acest sens din tastatura si scade productivitatea in lucru
– la deschiderea unui produs in catalog va rog ca bifele pictograma, imagine si culoare sa fie preactivate. Folosim destul de mult imaginile pentru a evalua produsele in cazul in care nu au eticheta lizibila si de cand bifele au fost scoase implicit efortul de a popula catalogul cu imagini a fost in zadar.
– anterior aveam posibilitatea sa introducem imagini si programul le redimensiona automat la marimea potrivita. Acum cere ca latimea maxima sa nu depaseasca 350px. acest lucru duce la timpi suplimentari in lucru. Apreciez oricum faptul ca s-a implementat preluarea din webcam a imaginilor. Ne ajuta mult.

In ultima versiune de smartcash shop sunt probleme cu focalizarea corecta dupa cautare la catalogul general. Dupa ce se da cautare dupa denumire spre exemplu, nu se focalizeaza pe produsele identificate astfel incat apoi sa se poata naviga cu sagetile sus/jos in lista de produse.

Aliniere la stanga camp Client la facturare

In procesul de Vanzare cu ridicata dupa ce se introduc cateva caractere in campul Filtrare clienti si se da Enter returneaza in campul de Client numele clientului.
Cred ca in momentul de fata este data o aliniere a textului returnat la centru . Practic se vede partea centrala a numelui si nu de la inceput. In cazul clientilor cu nume lung apar astfel des erori la selectare si ne trezim cu facturare pe client gresit.

Ar fi frumos daca din cand in cand cineva ar raspunde la ideile nostre. Macar de ochii nostri.

Va asiguram ca verificam periodic meajele dvs.
De indata ce avem o rezolvare raspundem pe forum.
Il rog pe colegul nostru de la Tria’s sa sune in suport si sa ne arata efectiv la dumnealui pe ecran cum se comporta ca sa rezolvam cat mai rapid bug-urile de afisare.
Ce versiune SmartCash Shop aveti acum?

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.