export fisiere ANAF

Rezolvat
2 postari

in urma operatiei de salvare fisiere ANAF din noile case de marcat, dorim sa propunem urmatoarele:

– in timpul salvarii fisierelor: afisarea unui mesaj ca operatia de salvare este in derulare, poate un indicator procentual sa stie operatorul ca se intampla ceva si ca trebuie sa astepte (in forma actuala, imediat dupa apasare buton salvare fisiere ANAF, a fost afisat un ecran negru complet, fara nici un mesaj, incat operatorul nu a mai stiut ce sa faca)

– in mesajul de confirmare salvare fisiere ar fi util sa fie precizata locatia salvarii fisirelor. Este afisat un mesaj simplu ca fisierele au fost salvate.

– ar fi util ca fisierele, imediat dupa descarcare sa poate fi transmise pe un e-mail. Ar degreva operatori de multe alte interventii legate de localizare, salvare fisiere pe alte dispozitive, etc.

Aceasta functie este in continua dezvoltare.
Nu este nici pe departe finalizata.
In primul rand deoarece dupa cum stiti la ANAF sunt inca probleme in validarea fisierelor atasate.
Apoi la unele modele, imprimanta fiscala scoate un bon pe toata perioada de generare a acestor fisiere.
La altele nu e adavarat…

Locatia salvarii este fixa si nu poate fi modificata de un utilizator. Ea se afla in directorul Magister Directory/SmartPOS/ANAF

In acest director, se creaza automat la prima generare un director nou egal nu NUI-ul casei de marcat si apoi un subdiretor cu anul si apoi luna de raportare.
Ceva de genul:
…\SmartPOS\ANAF\123456789012\2018\09

Localizarea fixa permite implementarea unui proces automat de consolidare printr-un server FTP a fisierelor generate intr-o locatie centrala unica pentru o retea de magazine.\

Solicitati aceasta functie la suport.

Email-ul nu este un sistem suficient de sigur de transfer pentru aceste date. Mai ales ca fisierele pot fi foarte multe pentru o luna de vanzari!

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.