Data scadenta receptie facturi

Nerezolvat
3 postari

Am dori ca la receptia facturilor sa avem posibilitatea sa introducem numarul de zile scadente deoarece este greu sa calculam mereu data scadenta. (Nu toti furnizorii precizeaza data scadenta ci precizeaza numarul de zile scadente ce este diferita in functie de factura). Si am mai dori daca se poate sa filtram furnizorul utilizand codul CUI exact ca la filtrarea de la emiterea de facturi catre clienti.

Functia este implementata la nivel de furnizor.
Setati la furnizor numarul de zile scadente si automat la deschiderea receptiei data scadenta va fi propusa corespunzator.
Daca insa pentru acelasi furnizor termenul variaza fata de cel standard atunci evident operatorul trebuie sa completeze noul termen la niveul facturii.

„Setati la furnizor numarul de zile scadente si automat la deschiderea receptiei data scadenta va fi propusa corespunzator.” Stiam ca este posibil acest lucru dar operatorului ii este destul de greu sa calculeze 45 60 etc. zile de la data emiterii, iar daca punem mai multi operatori o sa ne trezim cu calcule de zile diferite (unii includ data emiterii facturii la calcul unii iau in considerare prima zi dupa emitere si asa mai departe). Avem destul de multe facturi cu zile diferite de scadenta la acelasi furnizor si de aceea am cerut aceasta functie”un camp cu numarul zile scadente”

  • Acest răspuns a fost modificat acum 5 luni, 3 săptămâni de către  Arismat.ro.

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.