bug receptie

Rezolvat
5 postari Subiectul este inchis pentru discutii

Buna ziua,

Am depistat ca la noua versiune nu se mai afiseaza automat in ferestra de receptie valoarea totala a NIR-ului in timpul receptiei si trebuie de fiecare data sa dau „restaurare coloane implicita”.
Exista vreo functie de salvare a coloanelor sau trebuie sa fac mereu aceasta operatiune?
Ca o sugestie ar fi sa se revina la „inrosirea” sumei respectiv „inverzirea” atunci cand este corecta dupa intoducerea tuturor produselor din factura. In momentul de fata toate sumele din fereastra de receptie sunt „negre” iar pentru invatacei e mai usor sa fie colorate 🙂 🙂 🙂 .

Multumim!!!

Buna ziua!
Trebuie sa inchideti interfata de receptie, dupa care trebuie sa intrati in meniul Program – Intretinere – Sterge setarile utilizatorului curent.
Dupa ce ati efectuat acesti pasi, intrati din nou pe operatia de receptie, si in caz ca nu apare efectuati click dreapta – afisare coloane, si selectati coloana in cazua.
La urmatoarea receptie vor fi pastrate aceste setari.
Toate cele bune!

Nu este un bug.
Cu ultima versiune au fost adaugate mai multe coloane noi in receptii dar pe statia dvs de lucru, programul a salvat o anumita configuratie de coloane ce nu mai corespunde cu noul layout.
Pentru restabilirea setarilor implicite deschideti programul si fara a deschide inca nici un modul din acesta, selectati meniul Program/Intretinere/Sterge setarile utilizatorului curent. Deschideti apoi modulul de receptie si o sa vedeti ca totul reintra in normal inclusiv semnalizarea cu verde.

Multumesc frumos!!!

Care este posibilitatea ca pe printabil NIR sa fie afisat in Sumar pe cote de TVA doar cotele care au valori? In principal, un NIR are articole cu cel mult 2 cote. In momentul de fata sunt 5 linii, generand 2 pagini de receptie in loc de 1.

Subiectul ‘bug receptie’ este inchis pentru raspunsuri noi.