Forum Subiecte Postari Ultima postare
Anunturi

Anunturi de interes public pentru utilizatorii platformei SmartCash RMS.

19 22 Fara subiecte
Istoric versiuni

Istoricul tuturor actualizarilor SmartCash RMS, incepand cu versiunea 8.x si pana la versiunea curenta.

141 145 Dor Bujor
Ajutor SmartCash Retail Management System

Sectiune dedicata solutionarii intrebarilor referitoare la programele incluse in platforma SmartCash RMS. Temele de discutie pot include atat intrebari relative la instalare cat si la exploatarea, configurarea sau upgrade-ul programelor sau a bazelor de date SmartCash RMS.

82 255 German Market
Ajutor echipamente retail

Sectiune dedicata solutionarii intrebarilor referitoare la instalarea, configurarea sau exploatarea echipamentelor retail specifice (case de marcat, cantare, imprimante fiscale, cititoare coduri bare, etc)  integrate in platforma SmartCash RMS. Rugam puneti intrebari doar pentru echipamente conectate la SmartCash.

6 19 iriluc2
Raportare probleme in functionarea programelor

Sectiune destinata raportarii problemelor in functionarea programelor (raportare bug-uri software). Rugam postati raportul doar daca ati gasit o cale de a replica functionarea defectoasa, descriind  cu exactitate pasii prin care se poate repeta bug-ul.

95 341 Dor Bujor
Propuneri implementare functii noi

Daca esti utilizator SmartCash si doresti sa propui pentru implementare noi functii te rugam sa ne transmiti pe acest forum solicitarea ta. Propunerile tale sunt foarte importante!

155 437 Dor Bujor