• Pot sa testez SmartCash RMS inainte de a-l cumpara?

  Bineinteles. Programele cele mai importante incluse in platforma SmartCash RMS: SmartCash Shop, SmartCash POS, SmartCash ECR, pot fi testate fara limite pentru o perioada de 15 zile de utilizare (nu calendaristice). Daca te-ai hotarat apoi sa cumperi produsul nostru, tot ce ai lucrat in cele 15 zile se pastreaza si dupa activarea programelor. Click aici pentru a comanda pachetul de test.

 • Care este diferenta dintre o licenta OEM si una Retail?

  Oricare din programele incluse in platforma SmartCash RMS poate fi utilizat pe baza unei licente de folosire acordata de care producator. In functie de modul in care ati achiztionat licenta pentru programul respectiv, acesta poate fi licentiat in regim OEM sau Retail. Licenetele OEM difera de cele Retail prin pret, fiind de regula mult mai ieftine. Licentele OEM pot fi accesate insa doar atunci cand programele respective sunt preinstalate pe sisteme PC sau dispozitive electronice livrate de producator cu software-ul preinstalat. O licenta OEM nu poate fi mutata pe un alt calculator sau dispozitiv in afara celui pentru care a fost licentiata. Licentele Retail sunt licente standard, ce pot fi achizitionate si in afara echipamentelor si pot fi utilizate pe orice sistem PC sau dispozitiv achiztionat de utilizator. Aceste licente pot fi mutate de pe un sistem pe altul.

 • Pot sa platesc licenta in mai multe transe?

  Bineinteles. In functie de configuratia magazinului dvs. si de contractul incheiat este posibila esalonarea platilor in mai multe transe. Pana la plata integrala a licentelor (si a echipamentelor unde este cazul) veti primi chei de activare provizorii, valabile pana la data scadentei transei urmatoare. Fata de acest termen, cheile de activare provizorii au un termen de expirare cu 10 zile in plus fata de termenul de plata, pentru a acoperi eventualele intarzieri datorate sistemului bancar. La plata integrala a licentelor, veti primi un set de chei de activare permanente pe care le veti putea utiliza pe o perioada nelimitata in timp pentru activarea licenetelor de program achizitionate.

 • La plata in mai multe transe cum garantez respectarea termenelor de plata?

  Magister accepta plata in transe a licentelor de programe SmartCash (impreuna sau fara echipamente PC) doar in conditiile garantarii termenelor de plata cu instrumente bancare adecvate. Sunt acceptate doar Bilete la Ordin avalizate de catre administrator sau CEC-uri la termen pentru transele scadente.

 • Pot sa solicit codurile de activare inainte de a instala programele pe un calculator?

  Nu. Pentru fiecare sistem PC sau dispozitiv este generat un cod unic de activare folosind un identificator unic de sistem. Prin urmare este necesar sa instalati software-ul pentru a obtine prin intermediul lui codul unic de sistem ce trebuie transmis catre Magister pentru generarea cheii de activare.

 • Cum sa comand cheia de activare pentru programul utilizat?

  Cel mai simplu este sa folositi formularul Comanda Licenta inclus in meniul Ajutor al fiecarui program. Completati campurile obligatorii solicitate si transmiteti formularul folosind una din metodele disponibile: prin fax sau prin e-mail.

 • Cum primesc cheile de activare pentru programele utilizate?

  Atunci cand programele sunt preinstalate pe sisteme PC sau dispozitive livrate de Magister, cheile de activare sunt deja generate si instalate pe sistemele respective. In paralel veti primi pe e-mail lista completa a cheilor de activare utilizate la instalarea programelor.

  In cazul in care optati pentru licenta Retail, folositi formularele de comanda pentru licente incluse in fiecare aplicatie pentru a solicita cheia de activare necesara. Dupa confirmarea platii veti primi pe e-mail codurile de activare corespunzatoare fiecarui program, pentru sistemul pe care a fost instalat.

 • Cum se activeaza licentele SmartCash RMS?

  Licentele pentru programele incluse in platforma SmartCash RMS se activeaza individual pentru fiecare program. Activarea se face pe baza unei chei de activare nominale, generata pentru identificatorul unic al sistemului pe care programul este instalat. Cheia de activare este valabila doar pentru sistemul pentru care a fost generata. Pentru a activa un program, in campurile specifice din formularul de activare trebuie sa introduceti numele pentru care a fost generata cheia de activare si cheia de activare primita.