UTILIZARE DE PROGRAME DE FIDELIZARE LA VANZARE CU RIDICATA

Rezolvat
2 postari

Buna ziua,

Legat de clienti noi lucram foarte mult in regim de vanzare cu ridicata. Inclusiv comenzile on line sunt facturate in regim de vanzare cu ridicata. Va propun extinderea facilitatilor existente acum la pos legat de Smartcash fidelity si la vanzare cu ridicata. In felul acesta putem sa generam variante de recompensare si a clientilor de tip en gros cat si a clientilor on line similar cu varianta pos.
A fost de mare ajutor optiunea de facturare din liste alternative de pret. Efectiv am anulat gestiunea secundara care lucra permanent pe stoc negativ, cu consecintele de rigoare legat de evidenta pretului de achizitie, stocuri etc si profit de ocazie inca o data sa va multumesc in acest sens.

Ma bucur ca v-a rezolvat problema mudificarea legata de gestiunea secundara.
Legat de facturare, o sa incercam sa implementam, fie si partial partea de fidelizare si la nivelul facturilor cu ridicata. Doar ca exista niste constrangeri datorate in primul rand modului mai liber de operare la facturare in comparatie cu POS-ul unde e un singur fir si operatorul nu poate sa modifice nimic in raport de pret.

Tineti aproape pentru noutati in acesta directie 🙂

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.