Preturi pe comenzi livrare

Rezolvat
10 postari

Pe comanda de livrare emisa din SmartCash Shop sa se pastreze pretul de pe lista curenta de pret.

Salut Narcis,
Nu inteleg intrebarea ta.
Te rugam sa fii putin mai explicit. Eu stiu ca asa se intampla.

Buna ziua,

Deschidem o comanda de livrare pentru un client oarecare
1. – Adaugam un produs folosind o lista de pret alternativa (nu lista din catalogul general), produsul in lista alternativa are introdus un procent de discount, pe comanda de livrare produsul este afisat la pretul intreg, discountul nu apare.

2. – Adaugam un produs din lista de pret alternativa care are un alt pret fata de lista generala, pe comanda de livrare produsul apare cu pretul din lista generala.

Poate este o optiune de bifat pe care nu o cunosc.

Cu stima

Cand deschizi comanda trebuie sa bifezi „Comanda cu preturi de vanzare blocate”

OK, dar trebuie sa introduc pretul manual, cel afisat este cel din catalogul general

la selectie multipla articole intradevar se pastreaza pretul din lista curenta, in schimb la adaugare simpla produs pretul afisat in comanda este cel din catalogul general.

Te rigam sa verifici si in versiunea curenta 14.0.0.169 si sa ne confirmi daca mai e vreo problema.

Problema este aceasi,
la selectie multipla articole se pastreaza pretul din lista curenta, in schimb la adaugare simpla produs pretul afisat in comanda este cel din catalogul general.

Revin cu rugamintea de a se pastra pretul din lista alternativa si la adaugare produs cu produs, nu numai prin selectie multipla.

Revin cu rugamintea de a se pastra pretul din lista alternativa si la adaugare produs cu produs, nu numai prin selectie multipla. (la selectie multipla articole se pastreaza pretul din lista curenta, in schimb la adaugare simpla produs pretul afisat in comanda este cel din catalogul general.)

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.