Modul transmitere rapoarte automat

Non Suport
2 postari

Buna ziua,

va rog luati in considerare dezvoltarea unui Modul de transmitere automata a rapoartelor din Magister catre „X” adrese de e-mail dorite, cu posibilitate de programare la anumite intervale: zilnic / saptamanal / lunar / anual, la ore dorite, in formate necesare dupa caz: pdf, xlsx, etc., dupa criterii deja existente in aplicatie.

daca discutam de mai multe locatii, operatia de generare a rapoartelor necesare este o mare consumatoare de timp, minim 2-3 ore pentru un administrator de sistem.

rapoartele se genereaza doar dupa inchiderea de zi, iar operatorii nu mai raman peste program sa genereze un cumul de rapoarte necesar in verificari contabile, raportari statistice la terte institutii, sau diverse rapoarte pentru decizii de management la care nu are acces un operator standard.

sunt multe rapoarte zilnice/saptamanale care ajuta in procesul de aprovizionare (e.g. rapoarte de stoc curent pentru produse foarte perisabile) care ajuta in procesul rapid de aprovizionare in preajma evenimentelor, sarbatorilor, etc., degrevand astfel operatori de diverse sarcini suplimentare, sau cand este lipsa de personal din diverse motive.

multumesc,

Buna idee. Sustin necesitatea unui astfel de modul.

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.