blocare acces reprintare factura din backoffice cu cota de TVA 0

Rezolvat
2 postari

Buna ziua,

Va rog sa oferiti posibilitatea ca din backoffice sa blocam accesul pe profiluri de utilziatori (varianta ideala) sau pe gestiune / statie de lucru la posibilitatea de a reprinta din backoffice cu cota de TVA 0 facturi emise catre clienti PF/PJ romani.

Am avut recent un caz la un magazin in care din greseala s-a reprintat o factura cu cota de TVA 0 ceea ce e ilegal si lasa loc casierilor de greseli. La punctele de vanzare cu amanuntul nu exista nici o situatie in care sa poata fi emise / reprintate facturi cu cota de TVA 0 pentru clienti PF/PJ romani si nu ar trebui sa existe aceasta optiune activa pentru casieri in fereastra de reprintare facturi.

Consider ca nu ar trebui sa existe optiunea / posibilitatea tehnica ca la reprintare sa se modifice cota de TVA a facturii in sensul ca la emiterea si printarea initiala a facturii aceasta sa fie emisa cu TVA 19% si/sau 9% iar la reprintarea aceleasi facturi sa existe posibilitatea ca dintr-o bifa factura sa fie reprintata cu cota de TVA 0, practic modificand valoarea totala a facturii la reprintare.

In plus, pentru clientii a caror tara e setata Romania in fisa de client nu ar trebui permis tehnic sa existe posibilitatea de a reprintata facturile cu cota de TVA 0.

Nici nu exista aceasta posibilitate.
Am sa deschid un tichet in suport pe aceasta problema si rezolvati cu colegii mei.
Poate fi o problema din configurari.

Trebuie sa fii autentificat pentru a raspunde la acest subiect.